Ultima actualizare: ieri, 15:09

Locale

VIDEO. Sătmărean exemplu în Germania! Cum își pregătește nepoții pentru EURO 2024

Puiu Antal, un sătmărean stabilit în Germania de peste 20 de ani, demonstrează că dorul de țară și patriotismul nu se sting niciodată. Proprietarul firmei Antal Abbruch din Frankfurt, Puiu Antal și-a crescut copiii în spirit românesc și nu a uitat niciodată de rădăcinile sale. Acum, în pragul EURO 2024, el își învață nepoții să susțină echipa României cu aceeași pasiune.

Recent, Puiu Antal a postat pe Facebook un videoclip emoționant în care îi învață pe cei patru nepoți ai săi să strige „România” la meciurile de fotbal. În videoclip, Puiu Antal le explică micuților importanța susținerii echipei naționale și le arată cum să își exprime bucuria și entuziasmul pentru echipa României.

Videoclipul a strâns numeroase aprecieri și comentarii de la prieteni și cunoscuți, care au lăudat inițiativa sa și și-au exprimat la rândul lor susținerea pentru echipa României.

Antal Abbruch, firma pe care Puiu Antal o conduce în Frankfurt, este bine cunoscută în domeniul demolărilor, având o reputație solidă și numeroase proiecte finalizate cu succes. Deși și-a construit o viață prosperă în Germania, Puiu Antal a rămas legat de țara sa natală și se implică activ în comunitatea românească din diaspora.

Acum, în preajma campionatului EURO 2024, Puiu Antal speră ca exemplul său să inspire și alți români din diaspora să își încurajeze copiii și nepoții să își păstreze identitatea națională și să susțină echipa României cu mândrie și pasiune. Ell va participa alături de familie la meciul în care va debuta România pe Fußball Arena în München.

Citește și:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.