Ultima actualizare: ieri, 21:35

Locale

Accident cumplit pe DN19, în județul vecin. Un motociclist a rămas fără o mână

Accident cumplit pe DN19, în județul vecin, după un impact teribil între o mașină și o motocicletă. În urma coliziunii violente, motociclistul a rămas fără o mână.

Evenimentul rutier s-a produs duminică, 8 septembrie, pe DN19, în județul Bihor, la ieșirea din localitatea Diosig spre Cadea. În urma impactului, motociclistul a rămas fără o mână. El a fost transportat de urgență la spital.

Ce spune ISU Bihor:

La ora 15.08, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între o motocicletă și un autoturism. Pentru salvarea victimei, la locul accidentului s-au deplasat de urgență pompierii militari ai Stației Săcueni, cu autospecială de primă intervenție și ambulanța SMURD a subunității, precum și echipajul de paramedici ai Detașamentului Marghita și echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Bihor, cu medic de urgență.

Motociclistul, un bărbat de aproximativ 40 ani, s-a ales cu răni grave și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Motociclistul, care a suferit o amputație a unui membru superior, a fost preluat de ambulanța de terapie intensivă mobilă și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

12 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ăsta sigur nu se mai urcă pe motor

    • Laleauaneagra Răspunde

      Bravo Varu, te-ai gasit, tu, desteptul satului sa adaugi un astfel de comentariu! Mare desteptaciune esti, analfabet functional. Atat de duce mintea!

  2. Orădean Răspunde

    Nu e de mirare, la cum circulă în trafic și cu ce viteză motocicliștii ăștia !

    • Laleauaneagra Răspunde

      Serios? Tu esti usa de biserica!
      Sa iti dea dumnezeu sanatate, ca minte nu mai are rost.

      • Gheorghe Răspunde

        Să-ți de-a d-zeu mwe

      • de ce? Răspunde

        Probabil ca esti motociclist, dupa comentariu, si emapatizezi cu cel implicat. Cu toata parerea de rau fata de acest om, fara nici o legatura cu evenimentul, vreau sa va spun ca 95% dintre voi motociclistii sunteti imbecili! Cum dracu va ganditi ca dincolo de regulile de circulatie care pentru voi sunt facultative, nici legile fizicii nu vi se aplica?!!!! Pe drumurile noastre sa accelerezi pana peste 200 km/h de multe ori si apoi sa fi revoltat cand iti iese vreun amarat de pe o strada si iti taie calea este o imbecilitate dusa la extrem! Va meritati fiecare eveniment care vi se intampla!

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Parca se inchise sezonu de donatii,

  4. Varu Răspunde

    Măcar eu sunt funcțional,tu se pare că ești mort și nu sti

  5. Sătmărean Răspunde

    Hai. băgați dracului la adăpost, gata , ajunge, v-ați făcut destul de cap toată vara. Începe școală, nu vrem evenimente!!!

  6. ionel bucur Răspunde

    Sanatate multa celui patit si recuperare rapida ! Din pacate modul in care uni dintre acesti participanti la trafic respecta regulile dar in principal viata lor , este destul de deficitar , in acest weekend am vazut pe drumurile facute pe Transalpina si pe Transfagarasan niste situatii in care pur si simplu te intrebai daca omul care e in sa gandeste inainte actiuniile sale sau totul este facut inconstient fara a tine cont de consecintele faptelor sale . Sunt uni cu foarte mult bun simt care realizeaza ca viata e mai presus de orice adrenalina si senzatii tari dar marea majoritate din pacate au senzatia ca totul e permis si ca lor nimic rau ni li se poate intampla .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.