Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Amendă și dosar penal după nunta cu 1.700 de invitați. Organizatorii, sancționați cu 5.000 lei

Nunta cu 1.700 de invitați din Țara Oașului s-a lăsat cu amendă și dosar penal. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul evenimentului ce a avut loc ieri, în localitatea Târșolț din județul Satu Mare, iar în acest caz s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Ce spune Poliția:

,,În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la desfășurarea unei nunți la data de 30.08.2021, pe raza localității Târșolț, la care ar fi participat aproximativ 1700 de persoane, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Astfel, polițiștii efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a se lua și alte măsuri dacă se vor impune.

Totodată, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 5 000 de lei, conform Legii nr. 55/2020”.

Amintim că o nuntă-record a avut loc, luni noaptea, în județul Satu Mare. Este vorba despre o nuntă la care au participat 1.700 de invitați, și care a avut loc în localitatea Târșolț din Țara Oașului, acolo unde numărul de nunți din acest an a fost unul uriaș. La marele eveniment au cântat Andra Măruță, Vlăduța Lupău, Armin Nicoară, Ancuța Anghel și alte nume mari din industria muzicală românească.


CITEȘTE ȘI:

21 comentarii

  1. m Răspunde

    Ce au încălcat?Militionerii din Gherta parca nu știau de nuntă!Așa e când se întâlnesc prostii cu cretinii!

  2. .... Răspunde

    Felicitări primarilor PNL din Țara Oașului pentru răspândirea COVID-19!

  3. x-ulescu Răspunde

    1000 de euro ? …. ce e aia la valuta lor ?

    • Gica Barosanu Răspunde

      Pai daca luam 1700 invitati si numai 100 euroi de persoana ca medie ,iese ……mult , amenda e nimic pe langa asta.

  4. Milițianul turmentat Răspunde

    Pot să pariez că onorabilii polițiști din zonă nu au fost invitați și de aici ofuscarea și vigilența lor. Păi ei să rateze, gratuit, masă, spectacol și băutură gratis???

  5. Unu Răspunde

    Cine are bani de o nunta de astfel 5000 lei amenda nui problema🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  6. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Nu Ma gândeam că există atâta prostie și în Satu Mare în tot județul… Mă proștilor lăsați oamenii să facă ce vor gunoaielor USR plus de căcat toți cei care sunteți contra nuntașilor și bisericilor etc…. Sa stați aca încuiați cu 2 măști și vaccinați cu acest vaccin experimental…. Ce rău îi sa trăiești cu frică că o să mori….

  7. ... Răspunde

    USR are simțul responsabilității, nu ca primarii PNL care tolerează asemenea ilegalități și focare de infecție Covid.

  8. radical2 Răspunde

    Doar 5000? bataie de joc :))

  9. x-ulescu Răspunde

    macar sa fie 5000 de lei pentru fiecare participant

  10. @info Răspunde

    Dr. Tudor Ciuhodaru: ”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății
    Dr. Tudor Ciuhodaru: ”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății”
    Medicul Tudor Ciuhodaru a comentat decizia remunerării persoanelor care se vor vaccina anti COVID.

    Doctorul a ținut să precizeze că circulația virusului nu este oprită, chiar dacă cetățenii se vaccinează anti-COVID și că cea mai importantă este testarea.

    ”Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo.

    Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.

    Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”, a declarat Ciuhodaru.

    Medicul a ținut să precizeze că Ioana Mihăilă confundă vaccinarea cu împiedicarea ”transmiterii bolii”.

    ”Vaccinarea rămâne un act individual, în sensul de a nu face o formă gravă a bolii.

    Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”, a mai comentat Ciuhodaru, la B1.

  11. koko Răspunde

    rapid=DINAMO MECI LIGA 1 FOTBAL SE VA JUCA CU 30000 DE SPECTATORI……..IAR NOI NE LEGAM DE 1700…….curios

  12. lopez Răspunde

    Bai oameni buni, despre Petru Tout, pe care mirele “Ionut” la accidentat in 15 februarie 2021, la intrarea in satul Boinesti, la coltul gardului Cimitirului Ortodox din Boinesti (vedeti inca aschia zburata din acel stalp al gardului unde au zburat creierii lui Tout Petru), nu scrie nimeni? Petru Tout a fost inmormant in data de 30 aprilie 2021 pe baza traumatismelor cranio cerebrale urmate din acel accident + alte fracturi! De ce nu povesteste tot presa, sau doar se sfideaza inteligenta romanului scotand in evidenta grandomanii care nu se prea cad la casa omului? iar cei care v-ati distrat la aceasta nunta, ati facut-o peste cadavrul lui Tout Petru, stiti da ?

  13. Dorel Răspunde

    Pe cei ce lucreaza la vama halmeu care au20 de case de închiriat nu-i controlează nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.