Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

Unde găsești cea mai ieftină benzină și motorină. HARTA prețurilor din Satu Mare

​​Site-ul și aplicația mobilă „Monitorul prețurilor’’ sunt variantele pe care românii le au pentru a verifica prețul la benzină sau la motorină. Aici puteți verifica în timp real prețul la carburanți în municipiul Satu Mare.

Cea mai scumpă benzină standard se găsește la benzinăriile Mol, 8,4 și 8,43 lei/litru, iar cea mai ieftină este la Lukoil, 7,96 lei/litru. La benzinăriile OMV, prețul se situează la 8,23 lei pe litru.

Potrivit aplicației Monitorul Prețurilor, la Petrom benzina standard costă 7,99 lei/litru, iar la OMV 8,03 lei. La motorină standard, prețul sare de 9 lei la Mol, la Petrom este 7,99, iar la Lukoil 7,98 de lei pe litru.

Prețul la motorină standard la OMV este de 8,23 lei, iar la Socar de 8.04 lei pe litru.

Reamintim că benzinăriile din toată țara au fost luate cu asalt miercuri seară, 9 martie, oamenii fiind speriați de zvonurile că prețul benzinei ar putea să sară de 10 lei pe litru. În municipiul Satu Mare s-au format cozi uriașe, iar orașul a fost blocat de mașini.

Ministrul Virgil Popescu a declarat, la Digi24, că toată panica a pornit de la „MOL din Beiuș”: „Informația a fost rostogolită în social media, s-a creat panică”, a spus ministrul.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat că premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale la staţiile de alimentare cu carburant: ,,Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”.

 


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. misi Răspunde

    Ar trebui sa cumparam toti de la rusi. Ai nostrii profita de noi. Sa le fie rusine !!!!!! Satu Mare cel mai scump oras, cu cele mai mici salarii. Adrian Cozma iesi calare!!

  2. K9 Răspunde

    Parca dimineata anuntau ca pretul barilului a scazut cu 17 % dupa ce arabii au anuntat in opec ca cresc productia de carburant, de ce a crescut pretul la pompa? Suntem fraieriti iar?

  3. misi Răspunde

    Ca de obicei. Nu-i verifica nimeni. Avem conducatori de rahat. Daca e mai scump, rezulta mai mult la stat din accize. Sa scumpeasca si tigarile la 100 lei pachetul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.