Polițiștii caută trei dispăruți de la domiciliu

12 martie 2013 | 1 comentariu

Trei persoane dispărute în perioada noiembrie 2012 – ianuarie 2013 sunt căutate de poliţişti.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul Urmăriri, efectuează verificări pentru depistarea a trei sătmăreni dispăruți de la domiciliu.

 VARGA IOANA, de 29 de ani, din Negreşti Oaş, a plecat voluntar de la domiciliu în luna noiembrie a anului trecut, fără să-şi anunţe familia, şi de atunci nu a mai revenit.

Tânăra purta la data dispariţiei o jachetă roz cu pătrăţele albe, blugi de culoare albastră şi era încălţată cu adidaşi albi. Semnalmente: înălţime 1,60 – 1,65 m, greutate 70 – 75 kg, faţa ovală, păr lung, drept, vopsit blond, ochi căprui, nu are semne particulare.

 

disparuti 1

 

În 13 decembrie 2012 a dispărut de la domiciliul său din localitatea Berveni şi REDAI ANA, de 81 de ani. Femeia are următoarele semnalmente: înălţime 1,50 -1,55 m, greutate 40 – 45kg, faţă ovală, păr scurt cărunt, ochi verzi, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta o jachetă maro deschis, pantaloni negri şi batic negru.

disparuti 2

 

La începutul acestui an, în ianuarie, a plecat voluntar de la domiciliu, fără să-şi anunţe familia şi Donca Andrei, de 52 de ani, din Satu Mare, fiind căutat de poliţişti. Bărbatul are înălţimea de 1, 75 m, greutatea 50 – 55kg, fată ovală, păr scurt, şaten închis, ochi albaştri, fără semne particulare.

 

        

 disparuti 3

 

Cetăţenii ce pot furniza informaţii care să conducă la depistarea acestor persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112 !

Etichete: ,

Categorie: Locale

Comentarii (1)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. Tanti Lia spune:

    S-o fi saturat de traiul “prea bun” pe care ni-l ofera USL si au luat-o spre alte meleaguri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest