Ultima actualizare: azi, 22:15

Publicitate

Filmări nunți Satu Mare

filmarinuntiSunt momente în viața fiecăruia care trebuie imortalizate și trebuie să rămână veșnice. Sunt imagini imortalizate din viață, care se constituie într-o materializare a memoriei noastre. Permanent, cu o viteză amețitoare, ni se derulează imagini din cele mai diverse surse. De pe ecranul televizorului sau de pe display-ul telefonului, din albumele de familie sau plicuri răspândite prin diverse sertare suntem asaltați de imagini care ne transmit un mesaj, imagini ale persoanelor dragi sau chiar ale noastre care ne oferă plăcere și amintiri asupra unor evenimente trecute, pe care nu le vom putea vedea, pe viu, niciodată.

Și tocmai pentru că astfel de evenimente se întâmplă în viața fiecăruia, alegerea unui profesionist în domeniu este foarte importantă.

DiaStudio oferă, din 2007 și până în prezent, cu profesionalism și perseverență, cele mai veritabile filmări hd, realizate de cameramani profesioniști, care imortalizează fiecare detaliu important pe parcursul derulării întregului eveniment. Serviciile lor sunt disponibile şi în județul Satu Mare începând cu acest an.

Pachetul oferit de DiaStudio este:

–          Cameraman pe toată durata evenimentului

  • Filmari in format HD
  • Montaj nunta
  • Discuri și carcase personalizate și printate (DVD respectiv Blu-Ray)

–          Fotograt pe toata durata evenimentului

  • Albume foto clasice si digitale
  • Tablouri
  • Fotografii printate

Florin Demko, specialist la DiaStudio declară: ”Fiecare nuntă este unică, de aceea încerc să surprind cât mai bine momentele, emoțiile, și cât mai multe detalii, astfel ca peste ani, filmarea să rămână dovada clipelor de neuitat. Imaginea filmată de mine este curată, fără briz-briz-uri puse din editare. Eu abordez un stil de filmare mai mult jurnalistic şi când îmi permite timpul, cochetez şi cu cadre artistice.

DiaStudio prin site-ul filmarinuntihd.com oferă filmări profesionale la calitate digitală HD sau SD realizate cu cameră Sony HDR FX1000E captate in format necomprimat ProRes pentru nunți, botezuri și alte evenimente. Studio-ul dispune de o linie de montaj video pentru aceeași rezoluție, astfel încât rezultatul final să poată fi vizionat fără alterarea imaginii.

 Ca noutate, DiaStudio oferă prezentări online a evenimentelor dumneavoastră elaborate cu review-uri și comentarii în timp real. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea Portofoliu.

 DiaStudio se definește prin două cuvinte: prefesionalism și seriozitate!

 In concluzie, daca organizați o nuntă în Judeţul Satu Mare, nu ezitaţi să contactaţi  şi să rezervaţi din timp serviciul de filmarea şi foto nuntă de la DiaStudio.

Detalii contact:

www.filmarinuntihd.com

Telefon: 0723-188.013

 

 

www.filmarinuntihd.com

 

 

 

Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.