Primarul Dorel Coica a verificat situaţia blocului de pe str. Ostrovului

22 septembrie 2013 | 7 comentarii

bloc ostrovului dorel coica (2)Primarul Dorel Coica a verificat duminică dimineaţa situaţia blocului nr. 4 de pe str. Ostrovului, a cărui acoperiş a ars din cauza oamenilor fără adăpost.

Edilul şef împreună cu viceprimarul Radu Roca au dispus luarea  unor măsuri urgente de îndepărtare a tablei zincate de pe acoperişul blocului urmând să fie îndepărtată cenușa.

De asemenea Poliția Locală a primit dispoziție ca în această perioadă să monitorizeze zona cu mare atenție pentru a preveni eventualele furturi din locuințele din blocul afectat de incendiu.

Primarul a mai solicitat remedierea cât mai rapidă a stricăciunilor şi punerea în siguranţă a apartamentelor.

Amintim că acoperişul blocului a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă, focul fiind făcut de oamenii străzii care se adăposteau în clădire.

 

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  Asigurare obligatorie aveau? Pe boschetari i-au scos de acolo? Primarul a solicitat CUI “remedierea cât mai rapidă a stricăciunilor şi punerea în siguranţă a apartamentelor”? Si din ce bani? Din ai boschetarilor?

 2. claudiu b spune:

  a fost si asta ca sa se vada in poza veti vedea ca va veni primavara si nimic nu se va face tot locatarii vor suporta stricaciunile

 3. altex spune:

  Ieri am aprins o tigara in centru si primaru deja a verificat situatia cu echipa sa.

 4. Daniel spune:

  Ce sa zic, primarul si restul se comporta de parca acuma ar fi descoperit apa calda. Pai nu se stia ca boschetarii isi duc veacul acolo?? Dar s-a asteptat sa apara acest precedent ca sa se faca ceva si toti sa se mobilizeze, oricum cateva zile si gata, tot asa va fi, agitatia e acum numa. Sa va dau un exemplu, acum ceva timp, 2 luni parca a fost incendiul ala sub podul Decebal, se stia ca din cauza boschetarilor care lasa acolo ce lasa si fac foc etc, ce sa vezi pai in loc se se faca ceva sa nu mai se intample ceva, la cateva saptamani a mai avut loc ceva incendiu tot acolo la podul Decebal, si ce credeti, tot din cauza lor. Asa ca lasati agitatia asta de doi bani si luati masuri cu adevarat, care sa si aiba efect pe viitor.

 5. spanacul spune:

  TARE,TARE ,MALAI MARE,CE FRUMOS,ESTE DEOSEBITA SI SENTIMENTALA SI SEMILUNA SI NE IA CU LACRIMI,CATA GRIJA.UN EXEMPLU PENTRU CETATENI NERECUNOSCATORI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest