Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Seară de relaxare prin meloterapie

InvitatieSuntem în faţa unui nou spectacol (al doilea din acest an) care s-a născut din iniţiativa comună a unor artişti şi specialişti în sănătate mintală cu scopul mărturisit de a focaliza atenţia – cu ajutorul mijloacelor artistice – asupra importanţei aspectelor sufleteşti ale vieţii prin cunoaşterea factorilor care contribuie la păstrarea unei stări psihice echilibrate.

Cu toţii trecem prin momente dificile, solicitante nu numai pentru suflet dar şi pentru întregul organism, momente faţă de care ne raportăm şi pe care le interpretăm diferit, nereuşind însă întotdeauna să le prelucrăm corespunzător.

Asociaţia ASPROSAM împreună cu toţi acei profesionişti care le sprijină activitatea, încearcă să ofere modalităţi eficiente de prevenire şi terapie a afecţiunilor psihice. Suntem astfel adepţii profilaxiei, ai promovării unei sănătăţi mentale care să fortifice individul în condiţiile creşterii stresului cotidian şi ai unei mentalităţi în care tabuurile legate de afecţiunile psihice nu-şi mai au locul. Prezentările pe tema sănătăţii mintale vor fi susţinute de dr. Laura Cişmaş, medic primar psihiatru şi dr. Cristian Tallian, medic primar psihiatrie pediatrică. La eveniment sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de întâlnirea dintre artă şi suflet în data de 22 septembrie la Filarmonica Dinu Lipatti, la ora 19:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.