Au început lichidările de stoc al Real Satu Mare. Atenţie să nu luaţi ţeapă!

27 octombrie 2013 | 16 comentarii

realAu început lichidările de stoc la Real Satu Mare, unele produse având preţuri reduse cu până la 50%. Trebuie să aveţi însă mare grijă să nu vă păcăliţi la casă. Sunt aplicate reduceri în general la produsele greu vandabile.

Reducerile sunt cuprinse între 20 şi 50%, însă doar la produsele care au pe ele etichetă cu preţ. Degeaba există panouri mari care anunţă reduceri, acestea se aplică doar produselor care au aplicate pe ele etichete cu preţuri, ca la o alimentară de bloc. 

Cea mai mare reducere, de 50%, se aplică la unele haine, reduceri de 30% sunt la electrocasnice iar electronicele şi produsele de igienă au reduceri de 20%. Produsele alimentare nu au reducere.

În plus, trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare la casă, iar dacă reducerea de pe etichetă nu vi se aplică nu vă sfiiţi să solicitaţi casieriţei aplicarea acesteia.

În galeria Real sunt reduceri doar la unele magazine, 25% la toată marfa de la Leonardo dar și la magazinul Jysk se aplică unele reduceri.

Amintim că hipermarketul Real se închide, în locul său urmând să fie deschis un hipermarket Auchan.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (16)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. televizor spune:

  Sunt de acord ca la Real este acum o adevarata aventura pentru cumparator. Ai reducere, dar nu se aplica. Pui intrebari, ti se ia marfa. Ca sa te interesezi, te duci la Informatii, dar ca sa ajungi acolo, de la casa, ai ce inconjura tot magazinul. Cel mai usor pentru vanzatoare este sa bata un pret vechi si sa te pagubeasca frumos. Felicitari, real! Speram ca Auchan sa fie mai corect si mai ieftin, ca preturile de la real sunt de mult in nori.

  • vlad tepes spune:

   am incercat azi un produs ,care avea saptamana trecuta eticheta 30 ron ,astazi acelas produs avea eticheta 99 ron dar si eticheta veche peste care era tras cu carioca se vedea clar 30ron,teapa curata

 2. BULI spune:

  SI EU CUMPARAT UN BRANZA TOPITA HOCHLAND SI LA CASA TAXAT DE 2 ORI PRODUSUL HOCHLAND DECI TEAPA

 3. Otto Olah spune:

  Felicitari Real
  Pret 49 lei -30%=49 lei

 4. isten hozzot romaniabba dobd visza az orrat 50 evvel viszab

 5. isten hozzot romaniabba dobd visza az orrat 50 evvel viszab

 6. isten hozzot romaniabba dobd visza az orrat 50 evvel viszab

 7. Leduri Masina spune:

  leduri cu 2 faze: pozitie + stroboscop
  video:http://www.youtube.com/watch?v=AdwKlZj_tus
  http://www.youtube.com/watch?v=5IHjNWFjCeI
  Tip bec: w5w , 5 smd – 2 faze.
  Culoare: alb-xenon
  …Vezi mai mult

 8. Melinda Pandi spune:

  Ca informatie!!! Eu azi am fost la real si am cumparat produs cu eticheta de pret pe produs si cu panou mare de 30 % reducere . Ajungind la casa am intrebat caserita de ce nu am primit reducerea afisata ? , saraca nu a stiut cum sa-mi explice ce se intimplain magazin. Nimeni nu intelege de ce se face asa mare reclama daca nu se da reducere la majoritatea produselor!!!!

 9. vaida andrea spune:

  am fost si eu la marea lichidare de stoc am vrut sa i-au un calcator si am intrebat un baiat de pe raion care e cu reducere de 30% si mi la dat pe cel redus dar defapt la casa nu era redus si am patit cu mai multe produse deci nu e nici o lichidare de stoc ii doar o mica publicitate ca toata lumea sa mearga si oricum cumpara lumea ca asa e romanul si de nu ii trebie si de ii trebuie tot cumpara ca doar is reduceri:))

 10. hotie pe fata!!!RUSINE REAL!!!

 11. Wertes Laci spune:

  hotileeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!! prindeti hotiiiilleeeee !!!!!!!!!!!

 12. TREBUIE SA IN SISTI SI EU AM PATIT LA FEL DAR AM CERUT REDUCEREA LA CASA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest