Fetiţă de 10 ani dată dispărută. A plecat la biserică și nu s-a mai întors

8 octombrie 2013 | 6 comentarii

dragos patriciaPolițiștii sătmăreni au fost sesizați cu privire la dispariția unei fetițe de 10 ani, din Satu Mare, mama minorei fiind cea care a declarat dispariția.

Minora se numește DRAGOȘ VIVIAN-PATRICIA, de 10 ani cu domiciliul în Satu Mare, str. Toamnei, nr. 65A/4.

Semnalmente: înălțime 145-150cm, constituție atletică, cca 33-35 kg, păr șaten închis, drept lung pe umeri, ochi căprui, fața ovală, gura mică, buze subțiri, fără semne particulare.

La momentul dispariției fetița era îmbrăcată cu o geacă din material textil de culoare roz cu negru, în carouri, tricou cu mâneci scurte de culoare violet, pantaloni blugi de culoare albastru închis, iar în picioare pantofi tip sport de culoare albă.

Fetița a părăsit locuința familiei pentru a se îndrepta spre biserică, dar nu a mai revenit, ultima locație în care a fost văzută fiind zona pieței de vechituri.      

Polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea minorei, persoanele care pot furniza informații în acest sens sunt rugate să apeleze de îndată numărul de urgență 112.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. flacara violeta spune:

  SATMARENII CU SiMT CIVIC ar trebui sa se implice,toti cei care pot da orice fel de informatie legat de cazul fetitei sa o faca cu mare simt de raspundere! Spere din tot sufletul sa fie gasita si sa fie bine.Numai in pielea acestei familii sa nu fi.

 2. Anca Varna Dos Santos spune:

  da-ti mai departe

 3. Anca Varna Dos Santos spune:

  da-ti mai departe

 4. Anca Varna Dos Santos spune:

  da-ti mai departe

 5. Adi Muresan spune:

  va rog anuntati de urgenta daca aveti vesti

 6. Adi Muresan spune:

  puteti sa dati informatii despre fetita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest