Concert rock de excepție, sâmbătă la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”

6 noiembrie 2013 | 0 comentarii

Concert rock 9 noiembrieSâmbătă, 9 noiembrie 2013, ora 20.00, la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” va avea loc un concert rock de excepţie cu formaţiile Terrahertz (Carei), Jadish (Italia) şi White Walls (Constanţa).

Preţul biletului 10 lei.

White Walls (Constanţa)

White Walls este o trupă de Metal progresiv, Rock progresiv din Constanța, România care activează din anul 2009. Pe data de 1 octombrie 2011, White Walls devine prima trupă românească care a susținut un concert live la festivalul ProgPower Europe. Componența: Alexandru-Eduard Dascălu – guitar, Eugen Brudaru- vocals, Șerban-Ionuț Georgescu – bass, Marian Mihăilă – drums.

Publicul sătmărean i-a cunoscut la Samfest, ediţia din iulie 2012.

www.whitewalls.ro

Jadish (Italia)

Jadish este o trupă feminină de rock industrial din Italia care activează din 2006.

Muzica lor are un stil aparte cu un impact emoţional puternic datorită puterii instrumentale. Tonul merge de la metal la cel mai progresiv rock cu elemente melodice, clasice şi electronice. Pe lângă aceasta mai există şi originalitatea liricii multilingvistice şi a vocii inconfundabile. Susţin concerte în Italia şi în Europa, sunt invitaţi pentru prima dată în Satu Mare.

Componenţa: Marie Bassou – voce, Lea Moor – chitară, Vanya Kovacs – bass, Velena Moor – tobe

Terrahertz (Carei)

Terrahertz sunt o trupă de trash-metal din Carei, există din 2006. A existat o pauză de un an şi jumătate, s-au reunit în februarie 2013 în actuala formulă şi susţin concerte în localităţile apropiate de Satu Mare, chiar şi în Ungaria. Au în program atât piese proprii cât şi prelucrări din Moby Dick şi Road.

Componenţa: Coşar Ioan – chitară solo, Richard Silimon Szolomajer – bass, Tasi Zoltan – tobe, Vig Tamas – voce, Pataki Csaba – chitară

Etichete: , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest