Începe reabilitarea și modernizarea cartierului Micro 16

27 februarie 2014 | 17 comentarii

reabilitare micro 16Primăria municipiului Satu Mare anunţă locuitorii cartierului Micro 16 că în perioada 28 februarie – 1 martie, vineri şi sâmbătă, începe organizarea de şantier pentru demararea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Cartierului Micro 16, respectiv amenajarea de parcări în spaţiile dintre blocuri unde au fost demolate construcţiile ilegale.

Astfel, locuitorii din zonele: cvartal delimitat de străzile Iasomiei, Careiului, Muşeţel, Brânduşa, cvartal delimitat de străzile Iasomiei, Muncii, Brânduşa, Muşeţel, cvartal delimitat de străzile Muşeţel, Universului, Muncii, Careiului, cvartal delimitat de străzile Brânduşa, Capricornului, Sănătăţii, Muncii, cvartal delimitat de străzile Brânduşa, Zenit, Măceşului, Crizantemei, cvartal delimitat de străzile P-ţa Rodului, cvartal delimitat de străzile Zenit, Parc Liniştii, Sănătăţii, dig Someş, cvartal delimitat de străzile Sănătăţii, Proiectantului, dig Someş, cvartal delimitat de străzile Sănătăţii, Supermarket CBA, Şcoala, cvartal delimitat de străzile Sănătăţii, Astronauţilor, Narcisei, Aurora, cvartal delimitat de străzile Sănătăţii, Muncii, Universului, Capricornului sunt rugați să nu parcheze pe spaţiile unde urmează să se înceapă lucrările pentru a facilita începerea lucrărilor în termen.

Sursa: Primăria Satu Mare

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (17)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Ma bucur sa vad si sa aud ca se mai mondernizeaza ceva …………….Felicitarile si Respectul meu Primarului

  • vasile spune:

   Te bucuri degeaba, notiunea de modernizare e doar in titlul articolului, ce se intampla in concret e doar spoiala de proasta calitate.
   Da poate nu ai calcat de multa vreme pe acolo sa vezi cu ochii tai ca altfel nu te-ai bucura!

 2. Inocentia Maria Constantinescu spune:

  O sa arete super

  • cetatean spune:

   Atat de super ca trotuarele in care iti rupi picioarele si-s facute recent sau asfaltul care e plin de gauri. Ambele de putin timp facute in 16. Macar de le-ar face de calitate da numa spoiesc in bataie de joc si sa se laude ca au facut ceva.
   Isi bat joc de micro 16 nu modernizeaza nimic!

 3. Unu' spune:

  Pola me, iara Micro 16? De 5 ani o inceput Gyuszi si sCoi ka continua aceleasi treburi? Inca nu s-o terminat???

  • demon spune:

   ai dreptate !!!
   sunt de acrod cu tine !!
   iarasi micro 16 ????
   m14 m15 m17 c1 c2???

   • Ovi spune:

    da, iar M16, pt ca posesorii de garaje ridicate ilegal au dat in judecata primaria si proiectul inceput nu a putut fi finalizat pana ce instanta nu a dat o sentinta definitiva in acest sens… se continua proiectul de 4 mil euro inceput de gyuszi… urmeaza si celelalte cartiere, stati relax…

 4. unu spune:

  O sa le faceti asa ca celelalte parcari din 16??!!!! Sta apa in ele si-s facute sa fie.
  Sau ca parcurile ,,modernizate,, cu dalele alea pe care nu pot sa umble nici batranii, nici copiii si nici cu tocuri,is facute sa le ocolesti nbu sa te bucuri de ele, da-s modernizate.

 5. pana spune:

  bravo domnul primar felicitari

 6. Daniel spune:

  Doar trebuie sa le dea de lucru la Tehnic Asist, asa ca a gasit motiv sa faca bani sa le dea lucrari de amenajare sa faca parcari, insa garaje sunt cu sutele si in cartierele carpati 15 17 etc….acum s-au trezit toti ca nu sunt bune si trebuie demolate, bugetarii lui peste prajit…..

 7. ion spune:

  mai rau decat comunistii, sa taie usile de la garaje cu masini inauntru in timp ce oamenii erau la lucru!!!
  vai de noi oamenii de rand!

  • escape spune:

   Ati fost somati din mijlocul lunii ianuarie, ca trebuie sa demolati pana in 10 februarie. Apoi amanat pana in 28 februarie. Vai de saraci voi de “oameni”, vai inca in 28 februarie ati lucrat linistit cu masina in garaj sperand intr-o minune?! :)))
   Este foarte bine asa. E spatiu public, ati ocupat peste 2 decenii, lasati sa mai foloseasca si altcineva.

  • Neb1 spune:

   Voi astia cu garaje ilegale sunteti cu totii niste contravenienti in cel mai bun caz, daca nu chiar infractori! Ocupati fara nici un drept un spatiu pe care apoi emiteti pretentii, iar cand va someaza sa reveniti la legalitate, ignorati somatiile si va plangeti ca niste cersetori! Trebuia sa va confiste tot ce aveati in jegurile alea si sa le vanda la fier vechi! Macar asa se recuperau niste cheltuieli inutile pe care voi le-ati cauzat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest