PSD Satu Mare a sărbătorit Ziua Femeii (FOTO)

6 martie 2014 | 3 comentarii

Petrecere 8 martie, PSD (62)Femeile social – democrate au sărbătorit astăzi în avans Ziua Internațională a Femeii, 8 martie.

Chiar dacă femeile au fost majoritare, de la petrecere nu au putut lipsi bărbații, la eveniment fiind prezenți: Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare, deputatul Octavian Petric, primarul Dorel Coica și viceprimarul Radu Roca. Alături de aceștia, a participat întreaga conducere a partidului și primarii PSD din județul Satu Mare.

Cele peste 300 de femei social-democrate au fost felicitate și omagiate pentru susținerea partidului având parte de multe urări de bine din partea lui Mircea Govor, Dorel Coica, Octavian Petric, Paula Mare, Radu Roca și Raul Băbțan.

Startul petrecerii a fost dat de Mircea Govor, bărbații dăruind fiecărei femei câte un buchet de flori.

Tot astăzi, femeile social-democrate din municipiul și din județul Satu Mare, au adus un zâmbet pe feţele vârstnicelor aflate în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă – adulţi „Şansa” din Satu Mare, oferindu-le câte un ghiveci cu flori și un pachet constând în dulciuri și fructe.

Prin aceasta acțiune, OFSD a dorit să le fie alături doamnelor în vârstă amintindu-le cât de mult contează ele, transmițând totodată respectul și întreaga lor considerație.

Dr. Paula Mare a precizat faptul ca în fiecare an cu ocazia Zilei de 8 Martie OFSD este alături de beneficiarele din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă – adulţi „Şansa” din Satu Mare, încercând astfel să le facă viața mai frumoasă și să le aducă în suflete primăvara plină de bucurii și multă sănătate.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. risipa-criza . spune:

  Risipa in plina criza!?
  De ce nu Se poate face totul- cu economie,decentasi bun simt ?
  E ciza groaznica,e Post,E criza interna guv.,razboiul bate la granita ….
  Si noi ? Ne dezmatam ?

 2. alava spune:

  Intodeauna membrii de partid indiferent de culoare, o duceau bine , si asta nu se va schimba niciodata.
  O monarchie dictatoriala absoluta ar schimba jocurile.

 3. brighi spune:

  v-ati distrat bine fara adisor? nu conteaza vine iar rindul lui si o sa se distreze cu mine in fata voastra, pesedistilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest