Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Reabilitarea fostei Şcoli nr. 13 va costa aproximativ 500.000 euro

consiliu judeteanConsiliul Județean Satu Mare a aprobat, în ședința de astăzi, documentația care prevede reabilitarea fostei clădiri a Şcoli nr. 13 și transformarea acesteia în Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă Satu Mare.

Costurile pentru modernizarea clădirii se ridică la aproximativ 500.000 de euro și vizează reabilitarea integrală a acesteia.

„Suma este consistentă dar având în vedere că vorbim de o instituție importantă pentru noi, Județul Satu Mare și vorbim de faptul că acolo, colegii noștri de la Şcoala de Incluziune pregătesc și se ocupă de copii cu dizabilități. Eu cred că este important acest proiect”, a declarat preşedintele CJ, Adrian Ștef.

Potrivit acestuia, Consiliul Județean se angajează să reabiliteze această clădire chiar dacă au apărut probleme legate de infrastructură și a durat mai mult realizarea studiul de fezabilitate și proiectului tehnic.

„Cât mai repede vom porni această lucrare, contează foarte mult și cum se va mișca antreprenorul care va câștiga licitația”, a mai spus Adrian Ștef.

Perioada de implementare prevăzută este de 18 luni, aici fiind inclusă atât perioada în care se desfăşoară licitaţiile pentru achiziţie şi perioada de proiectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.