Contractul cu Grădinița Mondiala, prelungit pe cinci ani

2 iunie 2014 | 7 comentarii

Dorel Coica (7)Contractul cu Grădinița Mondiala a fost prelungit până în 2019. Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, alături de directoarea Grădiniței Mondiala, Angela Vitui, au anunțat astăzi, într-o conferinţă de presă, rezolvarea problemei în ceea ce privește Grădinița Mondiala, prezentând actul adițional al contractului prelungit până în 2019.

De asemenea a mai anunțat că s-a aprobat grupa mică începând cu anul de școlarizare 2015- 2016. În prezent grădinița are 205 copii incluși în nouă grupe, urmând ca 53 de copii să meargă la școală.

Directoarea grădiniței, Angela Vitui, a explicat că după privatizarea fabricii Mondiala clădirea în care funcţionează grădiniţa a revenit în proprietarea acesteia, fiind pierdută de către administraţia locală.

Contractul actual este prevăzut până în 2019, cu o chirie de 18.900 lei pe lună.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. nu are rusine spune:

  Dupa ce Coica a vrut sa desfinteze aceasta gradinita,acuma se roaga de d-na Vitui sa faca conferinta de presa cu el acest individ nu are pic de obraz.
  Singurul care a luptat pt mentinerea gradinitei a fost consilierul Ratiu care s-a interesat de soarta noastra,Coica asta ne crede fraieri pe toti,ce mincinos.

  • Buc from Bucharest spune:

   Faptele vorbesc, nu vorbele. Ratiu stie doar sa grohaie vorbe fara sens pe gura. Coica este acela care s-a luptat cu italianul care are in proprietate acea cladire, pentru a obtine un pret cat mai mic la chiria pe care o platim chiar noi, prin intermediul Consiliului Local. Asa ca tine-ti pliscul sau foloseste-l sa ii cureti curu’ lu’ Ratiu pe care il indragesti asa de tare.

 2. cosmin spune:

  Dl prinar Coica a pierdut procesul cu ANI.pacat pt el ne pare rau.

 3. Buc from Bucahalest spune:

  V-or fi prezentate discutii din cadrul sedintelor de consiliu local in care Coica sustine alaturi de Pop desfintarea gradinitei noaste si acum mint ca nu ei au cerut asta rudine sa le fie.

 4. Buc from Bucahalest spune:

  COIca este invidios pe Ratiu pt ca se dezvolta fara sa fure si fara sa fie santajabil,si este apreciat si laudat de catre pacienti.
  Felicitari Ratiule pt cabinetele care le faci noi satmarenii ne folosim de ele .salut.

 5. crinaconsiliu spune:

  COIca spune DREPT:
  -ai pensie militara?
  -ai platit pensie alimentara;
  -ai incalcat legea si ai pierdut cu ANI;
  -ai facut parte din trupele de SECURITATE?

 6. ANDREEA HORVATH spune:

  nu este adevarat tot ce se spune daca nu era primarul COICA gradinita MONDIALA s-ar fi inchis in curt timp asa ca felicitari lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest