Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Polițiștii au prins cinci hoți în weekend

furtÎn acest week-end poliţiştii au identificat 5 persoane, dintre care 3 minori care ar fi comis infracţiunea de furt.

În cursul săptămânii trecute poliţiştii din Gherţa Mică au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către o femeie din Călineşti –Oaş despre faptul că în timp ce desfăşura activităţi agricole pe proprietatea cumnatei sale  situată pe raza localităţii Lechinţa a observat că geamul  termopan de la parterul locuinţei era întredeschis şi prezenta urme de forţare. Din acel moment poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi prinderea persoanelor care au comis aspectele reclamate. În acest week-end, oamenii legii au reușit identificarea şi prinderea autorilor.  Este vorba despre 2 minori de 16 respectiv 15 ani care sunt cercetaţi în stare de libertate . În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă  la furt calificat.

Vineri, poliţiştii din Lazuri au organizat o acţiune pentru identificarea şi prinderea persoanelor care comit infracţiuni. În cadrul acţiunii au fost identificaţi 2 tineri din localitatea Peleş de 24 respectiv 17 ani, care în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la începutul acestei luni au pătruns în locuinţa unui consătean de unde au sustras bunuri electrocasnice. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate .

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Tot vineri, poliţiştii din din Doba şi Vetiş l-au identificat pe Ciprian P. , de 27 de ani, care în urmă cu câteva zile ar fi sustras din incinta unei ferme situate pe raza localităţii Decebal, 15 saci a câte 45 kg fiecare de furaj agricol. Persoana este cercetată în stare de libertate. Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Sursa: Poliția Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.