Adrian Ștef a acceptat Ice Bucket Challenge. Îi provoacă pe Dorel Coica, Dan Băbuț Domuța și Raul Băbțan

31 august 2014 | 4 comentarii
Adrian Stef-Ice Bucket Challenge

Adrian Stef-Ice Bucket Challenge

Președintele Consiliului Județean Satu Mare Adrian Ștef a acceptat și el provocarea la Ice Bucket Challenge, cu scopul de a ajuta o fundație sătmăreană.

Adrian Ștef a fost provocat de fotbalistul sătmărean Daniel Prodan, iar la rândul său i-a stârnit pe Dorel Coica, primarul municipiului Satu Mare, Raul Băbțan, directorul cancelariei prefectului și pe Dan Băbuț Domuța, city-managerul orașului. ”Dușul rece” a fost oferit de directorul său de cabinet, Claudiu Sulea.

Am acceptat provocarea Ice bucket challenge pe care mi-a facut-o prietenul meu Daniel Prodan. La randul meu vreau sa ii provoc pe primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, directorul de cabinet al prefectului judetului, Raul Băbţan si pe city-managerul, Babut Domuta Dan. Aveti 24 ore la dispozitie sa faceti o fapta buna! Spor!”, a menționat Adrian Ștef, pe contul lui de facebook.

Adrian Ștef a afirmat în clipul de pe facebook că va sprijini acțiunile Fundației Werdnig Hoffman, și pentru început s-a deplasat încărcat cu prăjituri la copiii bolnavi de sindromul Werdnig Hoffman sau suferinzi de un alt handicap locomotor cauzat de o boală rară sau comună, din întreaga țară, aflați în tabara de la Bobald.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. pompier spune:

  Ceva de la petrom ,dar anuntati.

 2. Pietrovici spune:

  Ce prost! Mai bine isi turna benzina si isi dadea foc!

 3. babuta domut spune:

  Mai bine turna in pantaloni, ca acolo are probleme. Procesorul de sus la cat functioneaza nu se incalzeste niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest