Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Bicicliști accidentați în Carei și Peleș

Biciclist accidentat la iesirea din Satu Mare

Biciclist accidentat

La data de 13 ianuarie 2015, în jurul orelor 16:30, pe raza localității Carei a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii rutieri careieni care au intervenit la fața locului  au stabilit că evenimentul s-a produs în următoarele împrejurări: Geza S. a condus autoutilitara  marca Renault pe strada C-tin Mille din localitate și ajuns la intersecția cu strada Căplenilor , pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat un bărbat în vârstă de 62 de ani, care circula regulamentar cu bicicleta, pe drumul prioritar. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului.        

Tot în data menționată, pe DJ 194 C, în afara localității Peleș, polițiștii rutieri sătmăreni s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor efectuate au constatat că : Cristian L., de 38 de ani, a condus autoturismul marca Opel, iar pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers a accidentat pe Mihai C., care circula cu bicicleta  fără a fi echipat corespunzător cu elemente fluorescent-reflectorizante. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului.

Persoanele implicate în ambele situații, au fost testate cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, de asemenea le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.