Licitaţie pentru reabilitarea termică a trei loturi de blocuri din Satu Mare

5 ianuarie 2015 | 0 comentarii

small_blocPrimăria municipiului Satu Mare a anunţat pe siteul oficial că organizează o licitaţie pentru reabilitarea termică a trei loturi de blocuri de locuințe din municipiul Satu Mare, din fonduri comunitare. Valoarea estimativă a lucrărilor, fără TVA este de 6.598.416,94 lei.

Lucrările constă în reparații ale zonelor degradate și a tencuielilor desprinse sau degradate, izolarea termica a părții opace a fațadelor, înlocuirea tâmplăriei exterioare existente, inclusiv a celei aferente accesului în bloc, cu tâmplărie termoizolantă, închiderea balcoanelor cu tâmplărie termoizolantă, inclusiv izolarea termică a părapeților, termohidroizolarea acoperișului tip terasă, respectiv izolarea termică a planșeului peste ultimul nivel, izolarea termică a planșeului peste subsol, lucrări conexe de demontare a instalațiilor și a echipamentelor montate aparent pe fațade/terasă blocului de locuințe, precum și remontarea sau înlocuirea acestora după efectuarea lucrărilor de izolare termica (ex. sisteme de ventilare a apartamentelor).

Data limită de depunere a ofertelor este 20.01.2015, ora 09:30, iar perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să își mențină oferta (de la termenul limită de primire a ofertelor) este de  180 zile.

Mai multe informații pe siteul oficial al Primăriei Satu Mare www. satu-mare.ro.

Sursa: Primăria Municipiului Satu Mare

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest