Sătmăreancă ucisă de un flex. Soţul ei a vrut să lucreze de Floriile catolice

29 martie 2015 | 9 comentarii

flexO sătmăreancă de 46 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut în curtea propriei locuinţe, de pe str. Gabriel Georgescu. Soţul acesteia, în vârstă de 58 de ani a pornit flexul şi a vrut să taie ceva în curtea casei care era în construcţie, tocmai în duminica Floriilor catolice. 

La un moment dat discul flexului s-a rupt iar o bucată a zburat în gâtul femeii, care era la cel puţin 5 metri distanţă, şi i-a secţionat venele. Femeia a decedat pe loc.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a constatat decesul femeii. Ildiko Schupler avea 46 de ani. Soţul acesteia a fost rănit la mână de o bucată din discul flexului.

La casa acestora s-a deplasat şi o echipă de poliţişti care au adunat probe, soţul femeii fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. petrica franaru' spune:

  “Ildiko, stai….flexata!”

 2. mirela spune:

  petrica esti doar prost! si nici nu-ti trece! :) glumitele tale nu tin nici la mata!

 3. johnny spune:

  Ce titlu de cacat e asta? Adica sotul ei a vrut sa lucreze de Floriile catolice? Vreti sa sugerati ca din cauza asta a murit sotia lui? Atunci de Floriile catolice si ortodoxe nu ar trebui sa lucreze nici pompierii, medicii, salvarea, muncitorii din centralel nucleare???

 4. Dani spune:

  Hei, jonny, prostule. poliția, pompierii și toți cei pe kre iai enumerat, pot lucra fiindk ei nu lucrează cu scule de genul
  ( flex, apar de sudură, bormașină, ferăstrău electric, bormaşini, etc.). În zilele de sărbători importante floriile catolice și/sau ortodoxe, paște, crăciun, toate cele trecute cu roșu în calendarul ortodox, nu se lucrează cu astfel de scule. Nu știu de ce râdeți de necazul altora.

 5. johnny spune:

  Mai Dani, taran idiot ce esti. Adica tu spui ca se poate lucra de floriile catolice sau ortodoxe, dar este important sa lucrezi fara scule electrice. Mai aberatule, daca se intampla un accident auto duminica viitoare (floriile ortodox) si pompierii trebuie sa descarcereze victimele accidentului, cum vor proceda? Dupa vorbele tale, o sa rupe tabla masinii cu mana, sau vor taia cu bonfaier, nu? Esti un idiot mai!

  • ciuki spune:

   johnnny pedala,roaga te sa nu ai accident in zi de sarbatoare..ca dupa tine mai bine ramai incarcerat in masina decat sa te scoata,ca Doamne fereste ,isi fac ei pacate pt unu ca tine! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest