Ultima actualizare: azi, 22:15

Totul despre sex

Cele trei poziţii favorite

sexExista peste 600 de pozitii de facut amor consemnate. In ciuda acestei diversitati, cuplul merge pe doua sau trei dintre acestea, majoritatea optand pentru pozitia misionarului, cea cu femeia deasupra si pozitia din spate.

Orice pozitie ati alege, trebuie sa puneti pasiune. Ambii veti obtine mai multa satisfactie daca impingeti bazinul in al celuilalt, daca ii apucati posteriorul si il trageti spre voi, daca va plimabti mainile de-alungul spatelui sau pe pulpele partenerului. Si faceti zgomot, atata zgomot incat vecinii sa se gandeasca sa isi puna geamuri duble.

Pozitia misionarului

Candva, era probabil prima pozitie in care aveai contact sexual, si poate si ultima si chiar daca este jenant, trebuie sa recunoastem ca cele mai multe cupluri asa fac dragoste. Este pozitia la care recurgeti cand amandoi sunteti indeajuns de interesati de sex, dar nu intr-atat incat sa faceti cine stie ce exhibitii.

Un mod de a face pozitia mai incitanta este de a o interzice. Daca veti incalca aceasta regula – o veti face cu siguranta, caci tot ce este interzis devine pe data deziderabil – pozitia vi se va parea obraznica, aproape perversa. In nici un caz politicoasa.

Femeia deasupra

Orice femeie ca lumea, atat in pat cat si in afara lui, e incantata de pozitia asta. Femeia deasupra, adica stapana pe situatie – ce grozav de eliberator, si al naibii de incitant pentru amandoi. Poate fi destul de obositor daca iti folosesti picioarele ca sa te misti de sus in jos, dar gandeste pozitiv, a doua zi in sala de gimnastica, poti sa iti permiti sa sari peste miscarea asta!

Pozitia  – pe la spate –

Aceasta pozitie permite o penetrare adanca si atata instinctul animalic din orice om care poseda urme de libido, fiind atat de primitiva. Este clar pozitita favorita de cuplurile pornite pe sex, dar este evitata de cele care-si inchipuie ca plimbatul mana in mana pe plaja este ceva picant. Combinatia de penetrare adanca si si dezlantuire a bestiei din el, caci te poseda, face ca fanteziile sa ajunga in al noualea cer, pentru ca nevazandu-ti fata poate sa isi inchipuie ca face sex cu oricine…

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.