Ultima actualizare: azi, 22:15

Totul despre sex

Masturbarea

masturbareaOamenii sunt niste creaturi hazlii. Dicuta chicotind si fac din incercarea esuata a unei noi pozitii sexuale deliciul conversatiilor la petreceri. In schimb, cand vine vorba despre cel mai inocent si fundamental act sexual, tac la fel de temeinic ca cineva care sufera de o criza de hemoroizi. Om fi noi generatia cea mai dezinhibata sexual de pana acum, dar masturbarea, mai ales cea feminina suna murdar.
–        Ce faci pentru a scapa de monotonia ceasurilor nesfarsite de stat la computer?
–        Beau cafea…si ma masturbez. E o mica bucurie care pune capat muncii si ne remonteaza teribil.

Chestiunea este ca, desi toata lumea o face, putini recunosc si nimeni nu discuta despre asta. Masturbarea ramane unul dintre putinele subiecte sexuale ce pot aprinde la fata pana si persoana cea mai deschisa la minte.

Multi considera inca masturbarea ceva ce se face atunci cand nu ai partener. In realitate, cu cat esti mai activ sexual, cu atat e mai probabil sa te masturbezi, indiferent daca ai sau nu partener. Kinsey , cel mai cunoscut sexolog din lume, a descoperit ca oamenii care incep sa se masturbeze devreme duc o viata sexuala mai viguroasa decat ceilalti, pe care o vor continua mult timp dupa ce altii au incheiat-o. Iata un domeniu in care barbatii sunt in avantaj. Majoritatea femeilor se masturbeaza odata pe saptamana, adesea nefacand-o in mod regulat inainte de 17-18 ani. Majoritatea barbatilor se masturbeaza de cel putin doua ori mai mult  si incep pe la 12-13 ani. Dintre femeile care au descoperit bucuriile masturbarii, practic toate ajung la orgasm. Pe de alta parte, daca esti o femeie care nu s-a masturbat niciodata, e foarte probabil, conform statisticilor, sa nu fi avut niciodata orgasm.

Adevarul este ca si fetele cuminti o fac, iar daca n-ai facut-o niciodata, si nici nu vrei sa incerci, sa nu ai pretentia de a te bucura vreodata de o viata sexuala implinita. Masturbarea este o metoda sigura de a descoperi ce te excita sexual, iar daca nu stii cum sa te exciti, n-ai nici o sansa sa-i spui partenerului cum sa o faca. Putine au norocul sa isi inceapa viata sexuala cu un barbat care sa aiba rabdarea si priceperea sa le invete ce trebuie despre propriul corp. In plus masturbarea face bine. Diminueaza tensiunea, elibereaza inhibitiile, te face sa te simti independent si e de milioane de ori mai tare decat numaratul oilor atunci cand nu poti sa dormi.

 

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.