Poliţia a făcut lumină: Accidentul din Botiz, produs “pe fondul circulației pe sens opus”

28 aprilie 2015 | 0 comentarii

accident Botiz (6)Poliţiştii sătmăreni au anunţat astăzi, printr-un buletin de presă, modul în care s-a petrecut accidentul de la Botiz în care au fost implicate un TIR, un microbuz şi un autoturism.

“Poliţiştii Serviciului Rutier care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că Vasile B. a condus un ansamblu compus din cap tractor marca Volvo şi semiremorca marca Welgro, iar pe fondul circulaţiei pe sens opus a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Iveco, condusă regulamentar de Attila O., pe care a proiectat-o în şanţul din partea dreaptă a sensului de mers şi cu autoturismul marca BMW, care era condus regulamentar de către Eniko K. pe care l-a proiectat într-un cap de pod, după care autotractorul a intrat în şanţul din partea stângă a direcţiei sale de deplasare”, precizează sursa citată. 

 În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei autoturismului BMW şi rănirea uşoară a celorlaţi 2 conducători auto şi a 2 pasageri, unul din auto BMW şi unul din autoutilitară.

 Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest