Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Miss Zilele Orașului Satu Mare 2015: Loredana Pavel (FOTO)

Miss Ziua Orasului Satu Mare 2015 (404)Miss Zilele Orașului Satu Mare 2015. Zece frumuseți locale s-au întrecut duminică pentru titlul de Miss Zilele Orașului Satu Mare 2015, cel mai așteptat concurs de frumusețe. Juriul a avut o dificilă sarcină de a alege acea unică fată frumoasă, atâta timp cât în fața lor au defilat domnișoare înalte, suave, frumoase și hotărâte să câștige.

Prima probă a fost cea de prezentare a ținutei de zi, ocazie cu care fetele au avut prima interacțiune cu publicul, juriul și bineînțeles cu prezentatorii concursului Silvia Cseh și Victor Constantinovici.

Așadar, cele zece fete care și-au dorit titlul de Miss au fost: Amalia Strut, Larisa Hrezdac, Cristiana Săveanu, Anamaria Dan, Cristina Toduț, Gabriela Hodor, Gianina Ablonczi, Bianca Maticu, Daiana Fabian și Loredana Pavel.

Cea mai așteptată probă pentru cei prezenți a fost a costumelor de baie. Fetele au defilat fără inhibiții în fața sătmărenilor și a juriului care își nota cu atenție fiecare apariție în parte.

Concursul de frumusețe a fost presărat și cu momente artistice din partea Black & White Angels (dans hip hop), Passion 4 Salsa (dans salsa), concert pop cu formaţia Ash ft. Elvis și cu o prezentare de modă by Filomena, modelele fiind asigurate de agenția Trust Models din Satu Mare.

Prezentarea ținutelor de seară a fost o probă definitorie în luarea deciziei. Cei doi prezentatori au avut sarcina de a anunța câștigătoarele concursului de frumusețe Miss Zilele Orașului Satu Mare 2015.

Locul III a fost acordat concurentei Gabrielei Hodor, locul II i-a revenit concurentei Cristiana Săvianu care a mai primit și premiul de popularitate, iar titlul de Miss Zilele Orașului Satu Mare 2015 i-a revenit concurentei Loredana Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.