Ultima actualizare: ieri, 22:15

Fun

Acest câine vinovat este surprins de stăpână. Reacţia lui este atât de amuzantă! (VIDEO)

Nu întotdeauna animalele noastre de companie au un comportament exemplar. Din greşeală sau uneori voit ele fac fel de fel de năzdravanii pentru care adeseori se simt vinovate. Este şi cazul acestui câine, care primeşte critica binemeritată din partea stăpânei lui în urma faptului că a răsturnat coşul cu gunoi.

Matzo este un câine inteligent care ştie că a greşit răsturnând coşul de gunoi din bucătăria casei şi acum bate în retragere căutând un loc în care să se ascundă pentru a nu mai întâlni privirea mustrătoare a stăpânei lui. Ştie că a greşit şi acum încearcă să scape de o pedeapsă binemeritată.

Reacţia lui este cât se poate de amuzantă şi are un substrat real bazat pe un comportament reprobabil al patrupedului care acum se simte pe bună dreptate vinovat. Fiind surprins de stăpâna lui, el încearcă să scape de admonestările acesteia şi încet, încet ajunge să se ascundă sub un birou unde speră ca stăpâna lui să nu îl mai vadă.

Câinii au o inteligenţă cu totul aparte şi pot reacţiona într-un mod care îi amuză teribil pe stăpâni, mai ales atunci când adoptă un comportament în concordanţă cu năzdrăvăniile lor.

Sursa: libebiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.