Ultima actualizare: azi, 16:35

Claudiu Baican
Locale

Olimpia a reuşit primul transfer. Un portar de Liga I îi ia locul lui Anca-Trip

 

Claudiu Baican

Claudiu Baican, in tricoul FC Benevento Calcio-1

Conducerea FC Olimpia Satu Mare a reuşit să bifeze primul transfer din această vară. Este vorba despre un portar cu experienţă în Liga I şi în liga a treia din Italia. Originar din Zalău, Claudiu Băican şi-a început cariera la Armătura Zalău, de unde a fost luat de CFR Cluj, pentru ca apoi să joace patru ani pentru o formaţie de liga a treia din Italia, Benevento Calcio. Întors în ţară, a jucat un sezon pentru Săgeata Năvodari pe vremea când echipa activa în Liga I.

Claudiu Băican este un portar masiv, are 2,01 metri şi se evidenţiază printr-un joc aerian foarte bun. Deşi a primit oferte de la mai multe echipe, acesta a ales să semneze cu Olimpia. Se pare că pentru semnătura portarului, sătmărenii s-au bătut cu ACS Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi rivalii de la FC Baia Mare.

Din datele culese despre el, am înţeles că este un portar bun. Personal nu îl cunosc, dar toate referinţele despre el sunt foarte bune. Are şi o vastă experienţă în spate, care poate doar să ne ajute. Dorinţa mea este ca în prima echipă să figureze cât mai mulţi juniori ai Olimpiei, cât mai mulţi sătmăreni. Sunt foarte mulţi juniori care pot face faţă şi care vor demonstra că merită o şansă. Desigur, avem şi alţi jucători în vizor”, a declarat antrenorul FC Olimpia, Tiberiu Csik.

Din păcate, se pare că echipa se va despărţi de portarul titular de sezonul trecut, Iulian Trip-Anca, care va fi transferat la o altă echipă. Acesta este şi motivul pentru care s-a realizat transferul lui Claudiu Băican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.