Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Plopstock 2015 – Ziua 1 (FOTO)

Plopstock 2015 (452)Înainte de începerea școlii, tinerii din Satu Mare au avut încă un motiv de a petrece împreună la o nouă ediție, a șasea de altfel, a festivalului Plopstock.

Plopstock a început în forță… pe ploaie, dar tinerii nu s-au arătat deranjați de vreme. Înarmați cu multă voie bună, nimic nu le-a stricat distracția, fiind prezenți în fața scenei pentru a-și asculta favoriții. Tinerii organizatorii au pregătit terenul din jurul celor doi plopi cu câteva zile înainte, punându-și din nou amprenta personală, caracteristică festivalului. Locația Plopstock a redevenit un loc fascinant, igienizat și amenajat exemplar cu decorații din lemn și paie , oferind momente inedite participanților.

În prima zi a festivalului pe Main Stage au cântat băimărenii de la Riot Monk, clujenii de la Face Today, Satellites și Score Band, moldovenii de la The Kryptonite Sparks, și binecunoscuții băieți din Seini de la Dirty Shirt, care și de această dată spectacolul oferit a fost pe măsura așteptărilor.

Plopstock este un festival organizat voluntar de tineri, pentru tineri şi nu numai, şi anul acesta a ajuns la cea de-a VI-a ediţie. Sâmbătă, cea de-a doua zi a festivalului începe de la ora 19:00, pe Rotaract Stage urcând The Hats, Trasnkloud ft. Akerman, 8 Minutes și Bluebay.

Un comentariu

  1. Ruruca Răspunde

    Nu inteleg de ce a trebuit sa auzim cu totii. De o mare tulburare in ceea ce priveste linistea nocturna nu s-a auzit? Chiar era nevoie de un asa de mare zgomot? Cei care doresc, sunt aproape de interpreti, deci aud. Cred ca li s-a spart si lor timpanul.Asa, NU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.