Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

Ambulanțierii și Pompierii, puși în dificultate. Localități fără denumirea străzilor și număr la case

sedinta ATOPEchipajele de intervenție în caz de urgență întâmpină dificultăți în momentul în care sunt solicitate să intervină în localitățile din județul Satu Mare, din cauza faptului că fie nu găsesc tăblițele cu denumirea străzilor, fie nu găsesc numărul imobilului la care sunt solicitați.

Preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, Iosif Pinter, i-a convocat astăzi într-o ședință pe primarii și șefii de post din Satu Mare, Livada, Agriș, Apa, Botiz, Culciu, Doba, Dorolț, Lazuri, Medieșu Aurit, Micula, Odoreu, Păulești și  Vetiș pentru a rezolva această problemă.

Potrivit președintelui, problema cea mai mare este pe timp de noapte și mai ales în sate, când nu sunt oameni pe drum care să îi poată orienta pe pompieri și pe ambulanțieri, spre locul solicitării.

Solicit tuturor primăriilor să se implice în aceste probleme, pentru a le rezolva și să pună măcar tăbliţe cu denumirea străzilor aşa cum sunt cunoscute de localnici”, a transmis în cadrul ședinței, Iosif Pinter.

O parte dintre primarii care au fost prezenți la ședință au recunoscut că întâmpină această problemă dar că vor lua toate măsurile necesare pentru a o rezolva de urgență. 

convocare primari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.