Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Biciclist accidentat grav la Băbășești

biciclist accidentat,La data de 14 ianuarie, în jurul orelor 19.00, poliţiştii Serviciului Rutier au fost solicitaţi să intervină pe raza localităţii Băbăşeşti, judeţul Satu Mare, unde s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Din primele cercetări s-a stabilit că, Ovidiu P. în vârstă de 38 de ani, a condus un  autoturism, iar pe fondul nepăstrării  distanţei corespunzătoare în mers a accidentat un bărbat în vârstă de 57 de ani, care circula cu bicicleta, în aceiaşi direcţie de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost transportat la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Conducătorul auto a fost testat cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, atât lui cât şi biciclistului le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Biciclistul era echipat cu imbracaminte reflectorizanta, bicicleta era echipata pentru circulatia pe timp de noapte?
    In ultima vreme constat ca tot mai multi biciclisti nu-si echipeaza bicicletele pentru circulatia pe timp de noapte (far + stopuri) sau/si uita sa poarte vesta reflectorizanta, iar militia nu ia masuri!
    Rezultatul este ca se inmultesc evenimentele in care sunt implicate biciclisti, iar acestia incep sa mearga pe trotuare cu bicicletele, lucru INTERZIS cu desavarsire prin lege, iar MILITIA NU IA MASURI !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.