Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Dorel Coica: Oamenii de proastă calitate şi proastă speţă nu au ce căuta în PSD (VIDEO)

dorel coica psdPrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, preşedinte executiv al filialei judeţene, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că oamenii de proastă calitate şi proastă speţă nu au ce căuta în PSD, transmiţându-le că e bine să plece.

Referindu-se la situaţia de la Negreşti Oaş, unde un fost vicepreşdinte al PSD a fost anunţat candidatul Mişcării Populare la Primărie, Coica a spus că îi sfătuieşte pe toţi membrii de partid care gândesc astfel să plece.

“Nu toţi PSD-iştii sunt PSD-işti adevăraţi, au fost unii vopsiţi care au venit, probabil aşa s-a întâmplat pe vechea conducere. Noi avem alt principiu acuma, politica se face de plăcere, nu vii în politică sau nu vii în Satu Mare ca să parvi, să ajungi în funcţii, să câştigi funcţii. (…) Îi sfătuiesc pe toţi care sunt PSD-işti şi care vor să procedeze ca la Negreşti că e bine să plece acum, să aibă  timp să se poată înregimenta la alte partide ca să poată să candideze. Oameni de proastă calitate şi de proastă speţă nu au ce căuta pe listele PSD-ului în nicio localitate din judeţ şi municipiul Satu Mare. Clar”, a declarat edilul.

14 comentarii

  1. Marian Răspunde

    Pai atunci domnule Coica sa incepem cu tine…citam din clasici in viata: Oamenii de prostă calitate şi proastă speţă nu au ce căuta în PSD .La revedere! Nu degeaba te a schimbat Dragnea cu Petric…daca erai de buna calitate faceai ceva pt partid, pt oras, nu numai pt tine!

  2. Scoicozauru' Răspunde

    Bre nene
    Mută-ți hoitu’ și marș înspre organul lui doamna Măta care te-a adus pe lume. Ar fi fost foarte OK pentru toată lumea să te fi bătut atunci măta de toți pereții, să mori și să nu mai poluezi lumea cu prezența ta de kkt.

  3. relu Răspunde

    in fruntea conducerii filialei PSD Satu Mare au fost dealungul anilor oameni de ce mai joasa speta, domnule primar daca va uitati si vreti sa vedeti specimentele din trecutul filialei PSD, de viitor sa nu mai vorbim cu actualul INTELECTUAL PETRIC!!!

  4. varan Răspunde

    Afara cu toate gunoaile lichelele si travestiti din psd,si ciorba asta s ar baga in orice partid numa
    sa i fie ciorba calda,de la ppdd la psd acuma la pmp,asta nici sa vorbeasca si sa scrie corect limba romana nu stie,mare om de afaceri in portugalia si acuma crede ca o sa l voteze fostii angajati never ever
    Afara cu el si cu multi altii care nu au ce cauta in psd ca l fac numa de rusine,oamenii adevarati si culti nu sunt lasati sa se desfasoare in partid ca apar lichele din astea care mai fac cate o sponsorizare si sunt mari psdisti si politicieni

  5. Canigula Răspunde

    Cum ar fi sa-ti dai singur un sut in cur??

  6. Carmen Răspunde

    pai in cazul asta, coica ar trebui sa plece primul. e o mizerie a societatii, a satmarului. rusine domnule primar. ne-a trebuit noua sa punem un oltean sa ne conduca orasul, il doare la basca de noi

  7. Jellatina Răspunde

    Pai atunci domnule Coica de ce l-ati adus pe Sumlas inapoi in partid? Nu pt ca ti-a propus Rus Ioan? nu pt ca iti doreai sa preia el si sa il incurci pe Tavi Petric? Despre ce vorbim domnule primar, despre hotul care striga hotii? Sa nu uitam ca domnul Sumlas a vandut PSDistii la procurori pe sume frumoase de bani!

    • Don Diego Răspunde

      Poate pentru ca si partidul vostru de 2 lei are nevoie si de oameni cu putin creier, nu numai de YESMEN!

  8. D.D Răspunde

    Partidul PSD = oameni lipiitori de afise 50% , tineri 12 clase 40 % , si cateva marionete 10 % :)))

  9. Jellatina Răspunde

    Coica este promotorul oamenilor de joasa speta! Cipri ardelean, bujor oameni de joasa speta!

  10. varan Răspunde

    De joasa speta ca si cozma traficantu de tighi,dormeo romeo de ferentari sasu penalu de la itm astia ce is ? Jegurile satmarului cumva?

  11. pop claudiu Răspunde

    Are nevoie numa de mincinos si hot !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.