Zilele Orașului și ale Județului se țin deodată. Cand vor avea loc acestea

18 martie 2016 | 9 comentarii

Ziua orasului Satu Mare, ziua 1 (121)Conducerile Primăriei și a Consiliului Județean Satu Mare au decis ca în acest an Zilele Orașului și cele ale Județului să aibă loc deodată.  Primarul Dorel Coica a afirmat azi că manifestările dedicate acestei duble sărbători se vor desfășura în perioada 27-29 mai.

Acesta a mai precizat că vor fi aduse multe formații care vor evolua pentru sătmăreni și că va fi făcută o selecție mai atentă a comercianților care vor veni la Satu Mare cu această ocazie. Costurile pentru organizarea dublei sărbători vor fi suportate în comun de Primăria și Consiliul Județean Satu Mare. 

Etichete: , , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. unu spune:

  coica vrea sa faca sarbatoare innaite de alegeri frumos hahahahah

 2. Vlad Tepes spune:

  Data care este o cu saptamana mai repede de alegerile locale prilez prin care cei doi papagali coica si stef isi vor face campanie impreuna. La Vlad Tepes cu acesti papagali

 3. guta spune:

  haha vlad tepes la voi toate acuma sunt campanie inainte de alegeri…daca in luna mai se tine zilele orasului ce ii de vina colca si stef ca atunci sunt si alegerile ginion…bine ca adrian cozma nu sia facut campanie electorala ilegal cu veste de PNL si pe care scria nuemle lui cand a impartit martisoare si flori…asai la voi hotul striga hotul

 4. dan spune:

  Eu nu inteleg de ce au planificat chermeza cu o saptamana inainte. Trebuia tinuta cu o seara inainte de alegeri ca sa mearga poporul cu burdihanul plin de mici, bere si excitat de dans si muzica sa-i voteze pe Coica si Stef! Satmarenii inca sint mandri ca sunt USListi!

 5. Unu' spune:

  coi-ca, coi-ca te iubim! Alt coi-ca dorel nu găsim

 6. Gigi spune:

  Rautaciosilor,pai de 20 de ani zilele orasului Sunt la sfirsitul lunii mai,deci la 4 ani tot timpul a fost campanie si la Anderco si la Gyusi.Cine vrea sa stea acasa.

 7. nuconteaza spune:

  Ar fi cazul sa ramana 2in1, pentru a nu se strica bani suplimentari pe spectacole. Dezvoltarea orasului si imbunatatirea lui trebuie sa fie inca prioritate. Acuma ca is deodata nu ii bine… daca is separate nu ii bine, ca se strica prea multi bani. Ca ii la sfarsitul lunii mai nu e bine, ca e fix inainte de alegeri, daca era dupa… era motiv pentru usl-isti sa considere ca s-au stricat bani pentru a sarbatori…etc. Never ending story. Dumnezeu ei de treaba… E bine 2in1, eu tin cu cine face treaba mai buna si mai multa. Din partea mea pot fi si anarhisti, regi, comunisti, fascisti, democrati si ce vreti voi, atata timp cat Satu Mare respectiv Romania si cetatenii ei au de castigat si is bine vazuti in lume. Pot fi cate 1 din fiecare, daca asta inseamna ca Satu Mare respectiv Romania sa mearga bine.

 8. Patty Yoon spune:

  Vrem trupa MAXIM la Satu Mare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest