Dorel Coica: Zilele Judeţului se vor face împreună cu Partium! (VIDEO)

12 aprilie 2016 | 12 comentarii

kereskenyi, stefPrimarul Dorel Coica a confirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că Zilele Municipiului Satu Mare nu vor mai avea loc deodată cu Zilele Judeţului Satu Mare, lansând totodată un atac la adresa preşedintelui Adrian Ştef, care şi-a anunţat candidatura la primărie.

Din păcate dl. Ştef şi-a anunţat candidatura, toată lumea ştie că dl. Ştef are şi cetăţenie maghiară, sângele până la urmă s-a unit cu dl Kereskenyi. Noi, Consiliul Local vom face Zilele Municipiului Satu Mare iar dl. Ştef împreună cu dl. Kereskenyi o să facă Zilele Judeţului împreună cu Partium şi o să fie o sărbătoare în care o să se bucure în sfârşit şi apropiaţii d-lui Ştef din Consiliul Judeţean care şi-au dorit tot timpul să unească sărbătoarea maghiară cu Consiliul Judeţean“, a declarat Dorel Coica.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (12)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. BRYGHI spune:

  Ștef e un nenorocit.

 2. BRYGHI spune:

  Până când nu termini apartamentul care l ai luat împreună pe Baritiu nu mai vezi de la mine decât poarta.pa pa te pupa roșcata.

 3. BRYGHI spune:

  Dacă pierzi mă tund cu Gabor.

 4. Florin Stefan spune:

  apoi ma nene, cum sa fie Coica asta chiar asa de… prost?

  Eu din cate stiu, el nici macar nu s-a nascut in judetul Satu Mare, e de acolo de undeva din Vanju Mare, judetul Mehedinti, oltean nenorocit care-si face avere pe banii satmarenilor.

  Cum ai declarat tu ca nu ai venit decat salariul tau de primar ma, chelule? Ai pensie militara, si a cui mama focului sunt cabinetele DR COICA, pe care le folosesti pentru spalare de bani si tot felul de prostii?

  De ce nu mi-au dat angajatii tai de la cabinetele tale o amarata de chitanta cand mi-am facut permisul?

  Deja sunt satul de figurile tale de jegos ce esti! Mars inapoi in OLTENIA!

 5. vatra spune:

  sovin porc ce esti dute mincinosule inapoi de unde ai aparut si fa ordine in ograda ta

 6. Norick spune:

  Degeaba vreti sa izbucniti scandal intre romani si maghiari Dle Primar,caci adevaratii satmareni impreuna merg la chefuri, ciocnesc pahare la mici si la gulyas,indiferent cum se numeste acel “sarbatoare”… :-P
  Prietenii stiu de ce…:-) :-D ;-)
  P.S. iar cine poate fi manipulat de aceste afirmatii de 2 lei nu s-a nascut in oras… :-D

 7. pinochio spune:

  dorel face si acuma in campanie ce a facut mereu de cind e primnar; ataca si da vina oe unguri! asta e ca sa nu fie intrebat despre ce a facut el ca primar pentrru szatmar

 8. Coicoi spune:

  Foarte fain ,măcar așa o sa fim împreuna si la sărbători precum suntem in fiecare zi pe strada.Asa o sa învețe si șovini UDMR ca romanul si maghiarul împreuna trăiesc, împreuna se cinstesc.Si cât o sa bea împreuna o bere Pisti si Gheo o sa se întrebe ce proiecte si câti bani europeni ai adus tu bai putoiule de oltean in Satmar si practic ce dracu ai făcut tu in acest oraș timp de patru ani.Si după a treia bere ai șanse mari sa te caute si sa-ți fute un șut in cur sa zbori in aia matii.

 9. D-REX spune:

  PNL a tradat. STEF are dubla cetatenie ,la fel KERESKENY idem ILYES.
  Lupta finala se va da intre romani si unguri.

 10. mama spune:

  Acest Căcăcios,Odios,Incapabil,Cutră,Afemeiat, nu a învățat nimic de la SĂTMĂRENI, cetățeni civilizați care știu cum să trăiască în liniște și pace,nu ca acest Adolf sudist,care nu știe nimic despre Sacrificiu,Tolereanță,Echidistanță,Fericire.Să-l ierte DUMNEZEU căci noi nu îl putem ierta.

 11. Canigula spune:

  Ma mir ca nu-l snopeste soacra-sa in bataie pe Coica cand vorbeste urat de unguri :))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest