UPDATE: Cod galben de furtună la Satu Mare. Grindina a făcut ravagii la Cluj (FOTO)

24 mai 2016 | 0 comentarii

gheata la cluj1Județul Satu Mare se va afla, începând de după-amiaza acestei zile, sub cod galben de vreme rea. Vor fi înregistrate ploi abundente, furtună, descărcări electrice și, pe alocuri, grindină.

UPDATE: Mai mulți sătmăreni au postat pe Facebook, în jurul orei 14.30, o serie de fotografii cu ploaia torențială și grindina care a făcut ravagii la Cluj. Precipitațiile au fost însoțite de rafale de vânt și descărcări electrice. Codul galben de furtună pentru Satu Mare intră în vigoare după ora 15.00.  

ORA 8.30: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod Galben de vreme rea și furtună pentru zona de Nord-Vest a țării, valabil de azi, 24 mai, de la ora 15, şi până mâine, pe 25 mai, ora 21. În acest interval instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi sunt aşteptate ploi însemnate cantitativ potrivit ANM.

În intervalul menţionat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a ţării. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi pe arii restrânse grindină.

Potrivit meteorologilor, în zona de Nord-Vest a țării, adică și în județul Satu Mare, cantităţile de apă vor depăşi local 20…25 l/mp, vântul se va intensifica puternic, se vor forma furtuni și vor fi semnalate descărcări electrice. Pe alocuri este posibil să cadă și grindină.

 

Etichete: , , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest