Primarul Dorel Coica a prezentat machetele noilor piețe. Cum vor arăta

2 iunie 2016 | 10 comentarii

piata mica satu mare (3) Primarul Dorel Coica a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, machetele noilor pieţe anunţând că acestea vor intra într-un amplu proces de modernizare.

„Am discutat cu oamenii, care sunt agenţi economici şi îşi vând produsele în Piaţa Mică. Le-am prezentat acestora proiectul noii pieţe, proiect care este deja finalizat şi are toate avizele. Momentan este transmis de către colegii noştri pentru a intra pe licitaţia naţională. Dacă licitaţia naţională se încheie în două luni, avem toate şansele ca până în luna noiembrie Piaţa Mică să fie reabilitată. Va fi o piaţă foarte modernă!”, a declarat primarul.

De asemenea, edilul a anunţat că că este finalizat şi proiectul pentru Piaţa Mare

“Am discutat şi cu cetăţenii care îşi vând produsele în Piaţa Mare. Le-am arătat şi acestora proiectul pe care l-am pregătit şi este finalizat, doar că avem nevoie de finanţare. Acest proiect este un proiect mai amplu şi mai scump din punct de vedere material, iar municipiul nu îşi permite să îl realizeze singur, de aceea vom căuta pe axele care se deschid posibilităţi de finanţare a acestui proiect. Pentru a creşte numărul locurilor de parcare, această piaţă va fi cu parcare subterană. Acesta este un proiect pe care nu îl putem realiza anul acesta, dar sperăm să găsim surse de finanţare într-un timp cât mai scurt”, a spus edilul.

Referitor la piaţa de vechituri, Dorel Coica a precizat că aceasta va rămâne pe actuala locaţie, motiv pentru care începe reabilitarea.

“Piaţa de Vechituri rămâne pe aceeaşi locaţie, de aceea noi am şi început să lucrăm la reabilitarea acestei pieţe. Pentru început, am schimbat acoperişurile la tarabe. Ieri am fost acolo şi am discutat în perspectivă să punem la mesele în aer liber umbrele, pentru ca oamenii să fie feriţi de razele puternice ale soarelui. Aşadar, Piaţa de Vechituri rămâne în aceeaşi locaţie, urmând ca, mai apoi, să o modernizăm în totalitate”, a mai spus Coica.

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Vosganiane Petru spune:

  Le-a scos peste noapte acuma, da unde a matii ai fost 4 ani!?

 2. satmareanu II. spune:

  Iarasi debitezi minciuni, oltean imputit???!!! Azi pe Piata Somes care “ai modernizat” a plouat pe capul comerciantilor. Esti un imbecil mai Coica. La Gara cu tine dobitocule!

 3. cat coasta? spune:

  era corect sa fie trecut cine a facut machetele studiul de fezabilitate si cat a costat pentru noi satmareni toate smecheria asta

 4. munca de cacat spune:

  inundatie in piata primarule!!!!

 5. Imbecil spune:

  Propun amplasarea unei machete a boului Coica la intrarea in primărie.Astfel va vedea si el ca una e sa fie macheta si alta e sa fi in realitate .Iar cetățenii vor putea folosi macheta ca loc de scuipat.

 6. tanar dezamagit spune:

  Mars inapoi in oltenia ce ai facut de piata somes idiotule? Si tiganii care se ocup cu uluc faceau mai bine. Unde sant parcarile din soarelui? ai promis ca faci pana noiembrie!

 7. gheorghe spune:

  tic – tac ,penibil penibil penibil,oltean prost(scuzati pleonasmul)

 8. Unu' spune:

  Frumos, doar că e total ineficient!
  Iar s-au omis locurile de parcare din toate zonele!
  Se vede că nu e de-al locului, umblă prin piețe doar în campania electorală, habar n-are ce ambuteiaje se creează în fiecare Sâmătă în jurul oricărei piețe din oraș!
  Într-un cuvânt: JENIBIL!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest