Urmăriți general reținuți la Petea. Acuzați de abandon de familie și distrugeri

18 iulie 2016 | 1 comentariu

vamapetea4Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat şi predat unor echipe de poliţişti şi jandarmi două persoane de sex masculin căutate de autorităţile române.

Astfel, duminică, 17 iulie, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară cetăţeanul român Gheorghe R., în vârstă de 36 de ani, din județul Buzău. Cu ocazia formalităților de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general. Acesta era căutat în vederea participării la o procedură judiciară, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie. Gheorghe R. a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Unității de Jandarmi Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Câteva ore mai târziu, la același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a intra în țară cetăţeanul român Daniel P., în vârstă de 25 de ani, din județul Maramureș. La controlul de frontieră, lucrătorii noștri au constatat că tânărul era căutat în vederea arestării și predării. Judecătoria Sighetu Marmației l-a condamnat la un an închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de distrugere. Maramureșeanul a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare. 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (1)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. deci nu inteleg motivul pentru care numele delcventilor nu e public nu stiu cine pe cine protejeaza cetateanul de hot sau hotul de furia cetatenilor oricum nu cred ca e corect de ascunde numele infractorului asa de unde stim de cine sa ne ferim si scuze poate ca ma repet dar prea multa ibertate indulgenta in penitenciare si ne miram ca se intorc ca pasarile calatoare faceti in asa fel sa nu mai doreasca sa se intoarca in penitenciar prea mult lux si mincare buna pe cheltuiala noastra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest