Corina s-a reinventat după ce a divorțat. Spectaculoasa apariție a artistei (FOTO)

7 octombrie 2016 | 2 comentarii

corina1Corina se bucură de libertate! De când a divorţat, practic s-a reinventat. Cântăreaţa de 36 de ani este mai îndrăzneaţă ca niciodată. Îmbrăcată sumar, artista şi-a făcut apariţia pe stradă, dar şi la un eveniment într-un mod total neobişnuit, dar acest stil o caracterizează în ultima perioadă.

Este declarată una dintre cele mai excentrice vedete din România şi se menţine pentru acest titlu. Corina nu se dezminte şi continuă să şocheze prin apariţii extravagante atât la evenimente, cât şi pe stradă. Recent, ea a fost văzută într-o ţinută extrem de sexy şi provocatoare.

Artista a îmbrăcat o rochie de plasă care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă, un hanorac oversize şi o pereche de cizme lungi. Totul accesorizat cu o borsetă şi nişte cercei imenşi. Cei de la verditct.ro au apreciat însă ţinuta, spunând că „Corina reuşeşte încă o dată să se folosească de „shock value” şi să creeze o ţinută trecută printr-un filtru personal şi care nu are şi nu va avea niciodata ca scop corectitudinea.”

Și ținuta de scenă a Corinei când a concertat la Satu Mare de Zilele Orașului a fost una, se poate spune, destul de îndrăzneață.

Sursa foto: http://paginadelifestyle.ro/

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Fane spune:

  Ce prostie! A te îmbracă ca o c…a a ajuns sa fie ,,shock value,,!!!!!! Pai asta-i cel mai simplu ,,stil ,,: nu ai talent si succes ca artist dar atragi prin despuiere!!!!

 2. Gică Contra spune:

  A ”divortat”??C-a sa divortezi trebuie sa fii casatotorit,ori cumva s-au schimbat regulile?!Eu stiam ca a stat doar intr-un concubinaj cu cel de care s-a despartit si caruia i-a folosit numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest