Poliția Satu Mare are cei mai buni câini. Ares și Roca, premiați (FOTO)

10 octombrie 2016 | 6 comentarii

caini-satu-marePoliția Satu Mare are cei mai buni și mai isteți câini din țară, patrupedele Ares și Roca ocupând primele două locuri la Campionatul național al câinilor de serviciu ce s-a desfășurat la Sibiu și la care au participat câini de serviciu din toată țara. 

Cea de-a 13- a ediţie a Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu din MAI s-a încheiat şi cei mai buni câini au fost premiaţi. Campionatul a avut loc în perioada 3 – 7 octombrie 2016, la Centrul Chinologic Sibiu. Competiţia a fost organizată de Centrul Chinologic Sibiu şi Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. La concurs au participat   echipe reprezentative ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, astfel că 22 de echipe câine-instructor au concurat pentru un loc pe podium la probele: Câine universal, Detectare explozivi, Patrulare intervenție, Căutare și salvare.

I.P.J. Satu Mare a fost reprezentat la concurs de două echipe câine – instructor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, la secțiunea Patrulare intervenție.

La finalul concursului agent șef principal Nistor Vlad, însoțit de câinele Ares, a ocupat locul I iar agent șef principal Silaghi Alexandru însoțit de câinele Roca a ocupat locul al II-lea.

 

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. figaro spune:

  Bine s-a reprofilat Roca… nu degeaba e veterinar…

 2. sulica spune:

  radu roca? bine maaaai:)

 3. suciu emil spune:

  Este un inceput.Sper in timp sa avem si politisti

 4. unu spune:

  Sunt in Satu Mare si politisti care sunt super pregatiti.

 5. radu spune:

  macar roca asta politist isi face treaba,nu ca si celalalt….

 6. drumu spune:

  Bine o avansat Roca , are si mutra de ciine vaccinati-l sa fie in regula cu carnetul de sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest