Angajaţii Consiliului Judeţean, experţi în inteligenţă emoţională. Dezvăluirea vicepreşedintelui

7 decembrie 2016 | 5 comentarii

sef-nervosVicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Rus, a dezvăluit astăzi, într-o conferinţă de presă, că angajaţii instituţiei au fost trimişi la mare la cursuri de inteligenţă emoţională, arătându-se revoltat de acest lucru.

„Ne-am trezit în iulie – august, cu personalul plecat în concedii de odihnă plecați la instruiri. Erau trimiși la mare pentru cursuri de inteligență emoțională. Dacă vă puteți închipui, eu ar trebui să mă uit, sincer vă spun, pe google, ce înseamnă. Practic cursul care se adresează unor situații conflictuale care pot să apară. Aceste cursuri și concedii s-au terminat pe la mijlocul lui septembrie”, a afirmat vicepreședintele Ioan Rus.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Jiji spune:

  Lasa. Lasa…ca si pdlistii fusesera plecati printre ei..dapre ce vorbim

 2. lala spune:

  La un curs….. au stat 7 zile la hotele de patru stele cu all inclusiv,cu insotitor!!!!! 2015,2014,2013!!

 3. Marius spune:

  S-a trezit si Joni, i’auzi.. Dar ca le taiati salariile angajatilor nu spuneti nimic??? Atat udmr-istii cat , psd-istii la fel si PneDeListi au participat. Intrebarea este cat timp v-a mai fi Joni vicepresedinte?!? :-) :-) :-)

 4. Unu' spune:

  Scursurile s-au cursat!

 5. Colega spune:

  Rus mai bine si-ar vedea de treaba ca de cand a venit la consiliu nici macar circuitul actelor nu a reusit sa invete…despre legalitatea lor nici nu mai zic. Colegial il sfatuiesc sa mearga si el la curs de inteligenta emotionala ca are mari lacune in acest domeniu…nu uita ruse ca trebuie sa lucrezi cu noi astia pe care frustratu de tine ii desconsideri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest