Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Student sătmărean, premiat de Poliţia Cluj. A prins un tâlhar ce agresa o femeie

studenti-premiati-cluj1Un student din județul Satu Mare a fost premiat ieri de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Este vorba despre Sebastian Vasile Cordoș din Călinești Oaș.

În fapt, la data de 11 ianuarie a.c, studentul sătmărean, alături de un prieten de-al său, au acordat sprijin intervenţiei poliţiei în cazul unei fapte de tâlhărie. Aceștia au auzit strigătele unei femei care a fost agresată pe stradă, au obținut semnalmentele, l-au identificat și urmărit pe agresor și, deși acesta a ripostat pentru a nu fi prins, l-au imobilizat și l-au predat polițiștilor.

Pentru conduita adoptată și promovarea actelor de acest gen, Sebastian Vasile Cordoș și prietenul său au fost invitați la sediul unității de poliție unde, în semn de apreciere, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj le-a înmânat o diplomă în cadru festiv.

Sebastian este din Călinești-Oaș. Acesta a fost felicitat și de primarul comunei, Dinu Birtoc.

”Bravo Sebi! Mă bucur pentru tine și nu uita să le spui tuturor că ești din Călinești-Oaș. Respect pentru Poliția din Cluj!”

studenti-premiati-cluj

Un comentariu

  1. Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

    Felicitari studentului! Din pacate, talharul va fi in curand gratiat daca nu ii dam jos pe ciumele rosii de la guvernare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.