Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Satu Mare, 2017: Nu pot intra în case, din cauza apei din drum

str maria satu mareLocuitorii de pe str. Maria din Satu Mare au probleme de fiecare dată când plouă mai puternic. Apa bălteşte pe drum şi nu pot intra în locuinţe.

De altfel, zona pare cam uitată de conducerea municipalităţii. Drumul a fost plin de gropi şi nimeni nu i-a băgat în seamă, până când mai mulți vecini s-au adunat, au pus mâna pe lopată şi roabă şi au umplut gropile de pe stradă cu ce au avut la îndemână. Desigur că “reabilitarea” nu va dura mult, dar este totuşi mai bune decât să îşi rupă maşinile.

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

 

8 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Și teparul Zaha Cristian pe strada Maria stă.

  2. Caramida Răspunde

    Pai cine ia pus sa se mte acolo, nu or vazut cand au construit ca balteste apa nu au retele etc, acuu veniti si voi sa va plangeti,Bravos fraierilor

  3. liviu Răspunde

    oare a fost aprobat un puz in zona?

  4. M Răspunde

    imi fac si eu casa intre tablele de porumb si apoi o sa ma plang ca nu am asfalt, nu am apa etc.

  5. ion Răspunde

    Strada Maria probabil este o strada noua,poate ca este strada privata,care trebuia sa fie realizata de investitor din punct de vedere utilitar(apa,gaz,curent canalizare)si sa fie asfaltat.Investitorul a primit banii pentru parcele iar primaria din bani publici sa rezolve problemele ivite.

    • IoBag Răspunde

      Investitorul a fost un jmecher! A cosntruit câteva case și apoi a donat drumul de acces primăriei, cu tot cu obligațiile care-i reveneau de a transforma, practic, o bucată de pământ în stradă! La propunerea unui consilier sau a primarului, primăria acceptă donația și face treaba jmecherului, adică o transformă în stradă!
      Dacă pe respectiva stradă și-a cumpărat vre-un alt jmecher casă, strada devine rapid una modernă… Altfel …
      Astfel avem situații aberante, ca străzi noi să fie asfaltate iar străzile vechi să rămână … de pământ!

  6. Babanu Răspunde

    “Stire” de doi lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.