Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Doar egal pentru Olimpia la Oradea. Pe ce loc se află

olimpia-didi10Olimpia Satu Mare nu a mai reușit jocul bun prestat în urmă cu două săptămâni la Brașov, când a câștigat, și a trebuit să se mulțumească doar cu un punct din deplasarea de la Luceafărul Oradea, scor 2-2.

Meciul a început cum nu se poate mai rău pentru sătmăreni. Echipa gazdă reușește să deschidă scorul foarte repede, în minutul 2, Centrare din stânga a lui Codoban, Feher reia din voleu, respingere un fundaş al Olimpiei, însă numai până la Arnăutu, care reia pe jos din 4 metri lângă Anca Trip, lângă stâlpul din stânga al portarului. Pe parcursul primei reprize nu se mai întâmplă nimic desoebit.

În partea a doua ameciului, jucătorii Olimpiei ies mai hotărâți de la vestiare, și după un primn șut al lui Ursu, care s-a dus milimetri pe lângă poartă (min. 51), sătmărenii restabilesc egalitatea două minute mai târziu. După un aut de pe stânga, defensiva bihoreană se bâlbâie, mingea ajunge la Vasile Pop, recent intrat în locul lui Daminuță, care îndeplineşte o simplă formalitate, cu latul din 4 metri.

În minutul 68 gazedele preiau din nou conducerea prin Marius Matei care prinde un şut năpraznic, din voleu, din 9 metri central, şi îl învinge pe Anca Trip.

Doar patru minute a durat avantajul gazdelor. În minutul 72 în urma unei lovituri de colț de pe dreapta, se trimite în careul mic, la prima bară, acolo unde Mihai Onicaş, din cădere, reia în stânga lui Began şi aduce din nou egalarea pentru Olimpia.

În urma acestu rezultat, Olimpia se clasează pe locul 5, cu 41 de puncte, la patru puncte de un loc de promovare directă și la un singur punct la un loc de baraj.

Etapa următoare, sâmbătă, Olimpia va juca acasă primul meci din acest an pe teren propriu cu CS Afumați.

Olimpia: Anca Trip – Duruş, Fl. Mureşan, Heil (cpt.), Bura – Onicaş, Krausz – Sil. Pană, Daminuţă, Oct. Ursu – Ad. Voicu.
Rezerve: Şuta – I. Roşu, Villand, Ciul, Erdei, R. Rus, V. Pop
Antrenor: Bogdan Andone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.