Ultima actualizare: azi, 12:02

Locale

Sătmăreanca Taisa Silaghi, la înălțime! A câștigat concursul de muzică ”Voice”. Felicitări!

Sătmăreanca Taisa Silaghi e la înălțime. Tânăra a ieșit triumfătoare și la Cluj, acolo unde a câștigat concursul de muzică ”Voice”. Evenimentul s-a desfășurat vineri seara.

Premiul întâi la concursul de muzică ușoară „Voice” – ediția a II-a, desfășurat vineri seară la Cluj-Napoca, a fost câștigat de Taisa Ema Silaghi, cursantă a Școlii de Arte Satu Mare. Acest valoros trofeu se adaugă la celelalte premii câștigate în ultimii doi ani, respectiv Muzica Inimii Mele 2022 și Art Oradea Festival 2023.

Eleva profesorului Călin Keresztes a avut o evoluție remarcabilă într-un concurs cu reprezentare națională, alături alți 18 concurenți din Brăila, Piatra Neamț, Iași, Botoșani, Târgu Mureș, Sibiu, Alba Iulia, Oradea, Reșița, Târgu Jiu și Cluj, iar aprecierea generală a publicului, ca de altfel și a juriului festivalului, a fost că premiul a fost binemeritat.

,,Adresăm felicitări cursantei noastre și totodată profesorului coordonator și transmitem mulțumiri organizatorilor de la Școala de Arte „Tudor Jarda” din Cluj și gazdelor acestui festival, respectiv managerul Cătălin Nistor și directorul Marius Moldovan”, a transmis conducerea Școlii de Arte Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.