Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Slăbește rapid și eficient cu X Body: Alege să fii în formă pentru sezonul estival!

Dacă vrei să îți remodelezi corpul, să slăbești sau pur și simplu vrei să fii în formă mai ales că perioada estivală se apropie cu pași repezi, acum e momentul să acționezi și să apelezi la o soluție ce îți va aduce rezultate într-un timp record. Tot ce trebuie să faci este să faci cunoștință cu aparatele X Body de electrostimulare care te ajută să arăți exact așa cum îți dorești.

Cu aparatele X Body de electrostimulare 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a două ore de sală, iar cum la fiecare ședință de antrenament vei primi 10 minute de masaj anticelulitic, rezultatele vor apărea chiar după primele ședințe. Aparatul X Body te va ajuta atât la tonifiere, cât și în procesul de slăbire, iar antrenoarele calificate îți vor pregăti un antrenament special pentru nevoile tale.

Dacă vrei să fii în formă, apelează acum la aparatele X Body pentru că în perioada 15 – 20 aprilie toate abonamentele au un super preț, și anume 450 de lei (abonament de 12 ședințe).

Sătmărencele care doresc să facă mai mult cardio vor avea la dispoziție capsula cu infraroșu și vacuum, care ajută în procesul de slăbire și reduce celulita după primele ședințe. O ședință durează 30 de minute, timp în care poți pierde până la 1.200 kcal, iar pentru abonamentele făcute între 15 și 20 aprilie prețul este de 220 de lei pentru opt ședințe.

În continuare, la X Body vei găsi solar cu tuburi noi + tub de cremă ”din partea casei” la un abonament de 220 de lei pentru 100 de minute. De asemenea, X Body oferă servicii de lipoliză (slăbire localizată pentru arderea grăsimilor), prin care vei reuși să elimini chiar și cele mai mici depozite de grăsime.

Totodată, la X Body vei găsi aparatul brazilian care a făcut furori și peste Ocean, fiind adus în Satu Mare chiar din Statele Unite ale Americii. Acest faimos aparat te va ajuta să îți crești fesele în doar patru ședințe, iar abonamentele făcute în această perioadă vor avea o reducere de 50%.

Așadar, nu sta pe gânduri și alege Studio XBody By Visage, situat în municipiul Satu Mare pe bulevardul Sănătății K20. Pentru alte detalii, nu ezita să suni la numărul de telefon 0756.343.662.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.