Ultima actualizare: ieri, 18:09

 

Locale

FOTO/VIDEO. Cum s-a produs teribilul accident din Supur. Mai multe victime, inclusiv doi copii

O familie de ucraineni a ajuns la spital, joi după-masa, 2 mai, după ce un șofer de camion le-a tăiat calea în trafic, în localitatea Supur din județul Satu Mare. La fața locului au ajuns de urgență echipaje medicale, dar și un elicopter SMURD.

Ce spune poliția:

,,La data de 2 mai, în jurul orei 14.20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19A, în localitatea Supuru de Sus. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 39 de ani, din Mihăieni, aflat la volanul unui ansamblu de vehicule, ar fi efectuat un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un cetățean ucrainean de 33 de ani.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 33 de ani, precum și a unei femei de 33 de ani și a doi minori de 5 și 7 ani, toți cetățeni ucraineni și pasageri în autoturism. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.