Ultima actualizare: azi, 19:51
Locale

Pearl Beauty Center din Satu Mare, candidat la concursul Salonul anului 2019

Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din municipiul Satu Mare participă la concursul Salonul anului 2019. În urma conceptului și a bunelor rezultate, sătmărenii au fost invitați de cei de la Beauty Forum Cluj pentru a participa la concursul ce se desfășoară la nivel național.

Marele premiu se va acorda la sfârșitul lunii martie, în județul Cluj, în cadrul unui eveniment la care vor participa profesioniști în beauty, din întreaga Europa.

Pentru a-i ajuta să câștige pe sătmărenii noștri îi putem ajuta cu un vot, like la postare. Intrați pe linkul http://bit.ly/salonul-anului-2019. Folosiți acest link dacă doriți să îl dați mai departe să voteze și prietenii pentru Pearl Beauty Center

O scurtă prezentare a salonului Pearl Beauty, puteți viziona aici —> https://www.youtube.com/watch?v=FtBDEY54cMw

Un comentariu

  1. Amar Răspunde

    xxx: adica tot noi clientii sa ii ajutam sa devina salonul anului ca apoi sa se laude cu asta ca sa atraga alti clienti? alta forma de publicitate mai proasta n-ati gasit? jalnica promovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Donație către Spitalul Județean. Secția de nou-născuți, dotată cu aparatură modernă

Secția de Nou Născuți din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost dotată cu aparatură medicală modernă.  Metropolitan...

Închide