Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

PSD a numit şi un comitet judeţean de conducere la Satu Mare

Biroul Permanent Naţional PSD a decis astăzi, pe lângă numirea preşedintelui interimar al filialei judeţene, în persoana lui Ionuţ Oneţ, şi un comitet de conducere judeţean care poată să organizeze alegerile locale.

Vicepreşedintele PSD responsabil cu regiunea de nord vest, Gabriel Zetea, a declarat, pentru PortalSM, că această conducere este capabilă de organizarea alegerilor locale.

“A fost numit un preşedinte interimar în persoana lui Ionuţ Oneţ şi a fost numită o conducere interimară formtă din totalitatea primarilor PSD din judeţ şi a celor doi parlamentari. Această conducere va fi până la momentul în care se vor putea organiza alegeri, fără a exista presiunea timpului, alegerile interne pot fi organizate chiar şi după alegerile locale”, a declarat Gabriel Zetea.

Astfel, din conducerea partidului fac parte senatorul Gabriel Leş, deputatul Ioana Bran şi primarii PSD din judeţul Satu Mare.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a aflat vineri la Satu Mare pentru a desemna un președinte al filialei județene a PSD, însă nu a putut desemna liderul deoarece “era un moment de tensiune” 

“Era un moment de tensiune în care lumea se contesta şi eu nu am putut să legitimez astfel de alegeri. Cred că PSD are capacitatea să organizeze nişte alegeri corecte şi necontestate şi doresc să găsesc calea să se ajungă la aşa ceva, şi o voi găsi. Presupun că va fi o decizie a Biroului Permanet Naţional sau a CEX-ului, se va stabili dacă fosta conferință s-a anulat, numim un nou interimat, dacă va fi o conducerea bicefală, sunt foarte multe variante venite în primul rând de la primari. O să le cântărim pe fiecare în partea şi sper să luăm cea mai bună decizie. Idealul este să fie o conferinţă de alegeri cu o conducerea aleasă”, a spus Marcel Ciolacu.

 

10 comentarii

  1. Profu Răspunde

    No bine, dacă si prinaru din Valea Vinului face parte din acest comitet județean, v-ati dus DRACULUI cu ciuma voastră rosie. Nu vă votează numai babele.

  2. .... Răspunde

    Mai bine mergeti toti cei de la PSD in Siberia. Macar acolo veti fi acasa.

  3. Kgb Răspunde

    Ba fraților…. Crăciun și Micle trebuie sa vina la conducerea municipiului afara cu gașca luiArdelean și Rogozp

  4. Cipri Răspunde

    Libertate pentru Martinesti! Trebuie făcut un referendum pentru despărțirea de Odoreu! Dacă odorenii sunt proști să-l voteze pe Coruptul Miti, noi il respingem!

  5. Victor Răspunde

    Băi, ăsta din Martinesti! De ce crezi ca toti cei din Odoreu sunt tâmpiti? Afla ca multi nu il votăm pe Coronavirusul Miti! Te rog, nu generaliza!

  6. Cipri Răspunde

    Dacă nu sunteți tâmpiti, cei din Odoreu, înseamnă că sunteți complicii lui Miti la toate tâlhăriile pe care le-a făcut in ultimii 20 de ani! E un bufon care se crede dictator, vai de capul vostru! Vrem să ne despărțim de Odoreu! Îmi este deja până în gât, când lumea mă întreabă dacă e adevărat că primarul din Odoreu i- a făcut amantei sale un copil și drept răsplată, o vilă în propria lui curte! Totuși, unde trăim?

  7. Alt odorean Răspunde

    Nu inteleg de ce suntem băgați în aceeași oală, toți! Voi, cei din Martinesti vreți să vă rupeti de Odoreu dar nu asta e soluția. Ci sa ne unim cu toții si sa scăpăm de Coronavirusul Miti , ca prea s- a lăfăit de 20 de ani incoace, ca pe moșia lui tată său! Impotriva lui sunt si in Odoreu mult mai mulți decât vă închipuiți! Pe el il susține numai gașca lui de infractori, slugi si curve. Plus niște dobitoci pe care îi mai poate prosti!

  8. Încă un odorean Răspunde

    Ce aveti cu Miti? El e un om perfect adaptat vremurilor noastre! A jefuit o comună si a supus-o ca un tiran! Are o întreagă curte : bufoni, paznici, amanta oficială, altele neoficiale, nesimțire, brutalitate ciobaneasca si un tupeu ordinar. Un adevărat Coronavirus!

  9. Otelarul Răspunde

    Eu zic că problema Odoreului trebuie tratată cu seriozitate. Este tot mai clar că Pop Dumitru este deja expirat, după 20 de ani de dezmăț financiar, penal si moral! Trebuie un om nou care să redea Odoreului demnitatea! Nu pot crede că un om cinstit mai poate vota banda de răufăcători a lui Pop Dumitru
    Revenim cu noutăți!

  10. Cipri Răspunde

    Oare de ce toți se tem de micul dictator de la Odoreu? Oare cum a băgat groaza în toți oamenii? Trăim totuși, în secolul XXI si trebuie scăpat de Ciuma Roșie Miti, chiar dacă acuma e deghizat în pro! Nenorocitul ăsta s-a curvasarit până acum în vreo 7 partide!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.