Ultima actualizare: ieri, 21:48

Naţionale

VIDEO. Imagini cumplite! Un tată își pune copiii să își bată mama. I-au spart capul

Imagini cumplite! Un tată își pune copiii să își bată mama. I-au spart capul. O filmare postată, vineri, pe reţelele de socializare, surprinde un episod în care doi copii îşi lovesc mama cu un par. Femeia este lovită în cap şi începe să plângă, iar toată scena se petrece sub privirile tatălui care se amuză de întreaga situație.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor vrânceni, care s-au autosesizat după ce femeia, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Jitia, a fost bătută de concubinul aflat în stare de ebrietate şi de copiii săi minori, de 8 şi 11 ani, instigaţi de bărbat.

”La data de 28 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar din cercetările preliminare a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi minori ai, în vârstă de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violenţă asupra femeii.

Toată întâmplarea ar fi fost filmată cu telefonul mobil de fiica mai mare a cuplului. Femeia ar fi fost lovită cu nuiaua, dar şi cu obiecte de vestimentaţie şi alte obiecte casnice. În urma verificărilor efectuate, cei trei copii şi mama acestora au fost internaţi într-un centru maternal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar bărbatul de 50 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

6 comentarii

  1. H&R Răspunde

    La unii e sport de familie asa ceva.

  2. y Răspunde

    Stimată Redacție!
    Aș fi mai mult decât fericit dacă aș citi pe portalseme știri despre Satu Mare și nu asemenea grozăvii irelevante pentru județ. Sper că sunt irelevante. Mai nou văd că excelați în a prelua/copia știri brekingnius de prin toată țara, ba chiar și din Italia cu români de acolo care săvârșesc fel de fel de tâmpenii.
    Una la mână marea majoritate a personajelor nici măcar nu au vreo tangență cu județul Satu Mare, de fapt nici cu Ardeal. Nu credeți că e cam nelalocul lui să reproduceți astfel de știri pentru acel senzațional trecător? Această știre se referă la un tâmpit bețivan și inconștient și o mamă posibil handicapată mental. Totul se petrece într-un sat din Vrancea. Ce relevanță are știrea asta pentru noi? Nu credeți că dați idei la cretini și poate careva va găsi vreo modalitate să o pună în practică??? Dar voi nu veți avea nici o responsabilitate în acest caz, așa este??? Dacă nu aveți ce scrie băgați niște rebusuri sau ceva sudoku.

    • 😁😁 Răspunde

      Bine punctat 😁😁😁

    • X Răspunde

      Pai nu e mai simplu un copy paste decat sa me folosim si noi capu sa anchetam/scriem un articol calumea?

      • y Răspunde

        Ba da. Dar faptul că știi să copiezi o știre nu te face ziarist. Mă abțin să spun ce ești atunci. Oricum nu văd ce relevanță au știrile astea pentru noi. În ideea asta aștept cu nerăbdare ceva noutăți cu aborigenii australieni. Cine știe ce obiceiuri avem ocazia să copiem de la ei? Sau cum sărbătoresc tinerii majoratul în Vanuatu?

  3. 😎😎Europol😎😎 Răspunde

    …. neam de 2 bani…. 😳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.