Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Sătmăreanca de la ”Chefi la cuțite” oferă mâncare și adăpost refugiaților ucraineni

Victorina Matveev, polițista din Satu Mare care a impresionat în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este alături de refugiații din Ucraina. Le oferă celor care fug din calea războiului mâncare și adăpost!

Polițista cu origini rusești adoptată în Oaș, fiind căsătorită cu un român din Gherța Mică, a anunțat pe pagina sa de Instagram că vine în sprijinul refugiaților din Ucraina. Victorina le-a pregătit celor care fug din calea războiului mâncare și le oferă și un adăpost celor care au nevoie.

,,Cu toată inima pentru cei care dorm în frig și fără mâncare”, a scris Victorina într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Victorina Matveev a devenit cunoscută la nivel național anul trecut, după ce a decis să concureze în cel de-al 9-lea sezon Chefi la cuțite. Ea a declarat atunci că s-a înscris la emisiune ca să promoveze Gherța Mică, un loc cu totul și cu totul special, unde tradițiile se mai păstrează și astăzi. Sătmăreanca a reușit să impresioneze cu câteva farfurii de excepție și a fost la un pas de semifinalele competiției.


CITEȘTE ȘI:

 

 

Un comentariu

  1. Alex Răspunde

    Respect,bravo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.