Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Rezultate Bacalaureat 2022. Lista completă a notelor la Bac va fi afișată pe Edu.ro și PortalSM

Rezultate BAC 2022. Lista completă a notelor la Bac va fi afișată pe Edu.ro și PortalSM. Rezultatele la Bacalaureat 2022 vor fi publicate luni, 27 iunie, până la ora 12:00, pe edu.ro, dar și pe PortalSM. Rezultatele la BAC 2022 vor fi publicate în format anonimizat, ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

Contestații Bacalaureat 2022 și rezultate finale BAC

După afișarea rezultatelor la BAC 2022, în aceeași zi, începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, se pot depune contestațiile. Acestea fie sunt depuse personal la unitatea unde a fost susținut examenul, fie se transmite prin email, la adresa special pusă la dispoziție în acest scop, în același interval de timp.

„În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora”, potrivit Ministerului Educației.

Soluționarea contestațiilor va fi făcută între 28 și 30 iunie, iar pe 1 iulie se vor afișa rezultatele finale la Bacalaureat 2022.

Un comentariu

  1. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Mai bine a-ți scrie un articol cum că din cei cu note mari câți mai studiază în țară sau câți mai lucrează în țară, a-ți suferi un mare șoc. Dar îi pot înțelege pe deplin. Cei puțini care totuși reușesc și rămân acasă întăresc regula. Parcă a-m canibaliza proprii tineri și asta an după an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.