Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Medicul acuzat de la UPU Satu Mare a refuzat să vorbească. Se află în concediu

Managerul Spitalului Județean Satu Mare, Adrian Marc, a vorbit marți dimineața, în cadrul unei conferințe de presă, despre cum decurge ancheta deschisă după moartea Ștefaniei. În cadrul conferinței de presă, el a spus că medicul acuzat de la Unitatea de Primire Urgențe, cel care s-a ocupat de cazul adolescentei de 15 ani, a refuzat dialogul.

Mai exact, după protestul din fața Unității de Primire Urgențe, medicul a fost chemat la spital să își spună punctul de vedere, însă nu a dat curs acestei solicitări.

Mai mult decât atât, medicul nu va vorbi despre acest caz nici în perioada următoare, întrucât, potrivit informațiilor PortalSM, acesta se află în concediu până în data de 17 februarie.

Adrian Marc a explicat că acest caz s-a discutat în consiliul de etică, pentru analizarea comportamentului şi limbajului medicului şi în comisia de disciplină. Cele două structuri sunt conduse de medici, iar conducerea spitalului va lua măsurile care vor fi propuse.

În acest caz se iau declaraţii la 157 de persoane, medici, asistenţi medicali, brancardieri.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Dr. Who Răspunde

    Păi dacă refuză să explice ce și cum a fost atunci lăsați-l în boala lui și să meargă să lucreze la morgă! Că fata nu de aia s-a dus la UPU ca să moară de mâna lui! Ba din contră! Cum înțelege acest posesor de diplomă în medicină să salveze oameni? Sau la el jurământul depus se înțelege pe dos???? După atâtea și atâtea cazuri pe seama lui eu nici nu aș mai fi curios la ce vrea să spună. Să-i dorim la nerevedere, pa și pusi și să meargă undeva prin Africa la Boko Haram că poate acolo corespunde nivelul lui! Sau poate nici acolo. 🤮

  2. Unul Răspunde

    Nemernicul!De aici incolo sa tot stea in concediu pana l-om chema noi sa vina!

  3. misi Răspunde

    sa fie verificat si doctorul care ia dat concediu. Pe acest an nu poate scoate multe zile de odihna.

  4. Cine e Răspunde

    Faceți publica poza hentesului! Sa ne putem feri din calea lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.